TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Opusul lui răsfățat AI-ROL-OPUSLR-20-N-001
Opusul lui răsfățat
Vezi
galerie

Opusul lui răsfățat

de Ron Lieber

Id: #308956

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Opusul lui răsfățat: Cum să creștem copii chibzuiți, generoși și inteligenți când vine vorba de bani de Ron Lieber a devenit rapid, în 2015 când a fost lansată, bestseller New York Times și Wall Street Journal. Cartea este o lectură pentru părinți, ai cărei beneficiari sunt copiii. Autorul oferă ponturi practice despre când, cum și de ce trebuie să le vorbim copiilor despre bani, fie că aceștia au 3, sau 18 ani.  

Cartea lui Ron Lieber vă va ajuta astfel să puneți bazele educației financiare a copiilor voștri, dar, totodată, vă va furniza o mulțime de informații interesante despre modul în care gândesc și acționează copiii, furnizate de psihologi și sociologi reputați. Însă ceea ce este cel mai atractiv la Opusul lui răsfățat este faptul că nu este o carte plină cu sfaturi pentru părinți, ci o carte plină cu povești pe care părinții le vor citi în aceeași măsură cu plăcere și cu interes, întrucât abordează subiecte care îi interesează.

Conform cărții lui Lieber, nu este o idee bună să evităm discuțiile despre bani în prezența copiilor din frica de a nu le submina valorile și de a-i determina să acorde banilor o importanță mai mare decât ar trebui. Ba dimpotrivă, copiilor trebuie să le vorbești despre bani, consideră Lieber, pentru a învăța cum să se descurce cu ei în viitor. Fie că ai venituri medii sau un pic peste medie nu trebuie să te temi că vei crește copii răsfățați atât timp cât le oferi educația adecvată. De fapt, din definiția oferită de autor răsfățului, reiese că acesta depinde într-o mai mică măsură de bani și într-o mai mare măsură de modul în care părinții înțeleg să crească și să educe un copil.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ron Lieber

Traducător: Dana Dobre

Data apariției: martie 2020

Titlu original: The Opposite of Spoiled: Raising Kids Who Are Grounded, Generous, and Smart About Money

ISBN: 978-606-913-473-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Ron Lieber
Ron Lieber
Autor

Ron Lieber este o autoritate în materie de finanțe personale. Lieber realizează...

vezi autor