TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Planul Dovleacul
Vezi
galerie

Planul Dovleacul

de Mike Michalowicz

Id: #429403

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
O strategie simplă pentru dezvoltarea unei afaceri remarcabile în orice domeniu
 

Descriere produs

Planul Dovleacul: O strategie simplă pentru dezvoltarea unei afaceri remarcabile în orice domeniu / The Pumpkin Plan: A Simple Strategy to Grow a Remarkable Business in Any Field de Mike Michalowicz este o carte pentru antreprenori, scrisă de un antreprenor. În paginile ei, Mike Michalowicz – un antreprenor american care a lansat înainte de a împlini 30 de ani două companii care astăzi valorează mai multe miliarde de dolari – le furnizează antreprenorilor o nouă metodă de a face afaceri profitabile.


Metoda, intitulată Planul Dovleacul, i-a fost inspirată de un crescător de dovleci gigant. Michalowicz și-a dat seama că aceeași strategie pe care o urmează un crescător de dovleci uriași ar trebui aplicată și de antreprenori pentru a dezvolta afaceri profitabile, care să nu însemne doar o muncă nesfârșită, cu rezultate mediocre, ci o muncă eficientă, încununată de rezultate remarcabile. 

 

Mike Michalowicz a aplicat el însuși metoda Planul Dovleacul în afacerile sale cu maximă eficiență, iar acum, o transmite mai departe, antreprenorilor din întreaga lume, pentru a-i ajuta să obțină maximum de la afacerile lor. Așadar, dacă îți dorești să depui mai puțin efort și să îți îmbunătățești rezultatele în afaceri, ai ajuns exact unde trebuie. Această carte foarte serioasă și foarte simpatică în același timp te va ghida pas cu pas spre nivelul următor al afacerii tale.

 

„Planul Dovleacul” poate fi considerată o continuare a primei cărți scrise de Mike Michalowicz – „The Toilet Paper Entrepreneur” (Antreprenorul de hârtie igienică) în care autorul vorbește despre cum să pui bazele unei afaceri. În „Planul Dovleacul” vei afla cum să crești la maximum această afacere. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mike Michalowicz

Data apariției: martie 2023

Titlu original: The Pumpkin Plan: A Simple Strategy to Grow a Remarkable Business in Any Field

ISBN: 978-630-303-083-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon