TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fă-o timp de o zi! 978-630-303-140-8
Vezi
galerie

Fă-o timp de o zi!

de Mark Batterson

Id: #432628

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să deprinzi un obicei sau să renunți la el în 30 de zile
 

Descriere produs

Fă-o timp de o zi!: Cum să deprinzi un obicei sau să renunți la el în 30 de zile / Do It for a Day: How to Make or Break Any Habit in 30 Days de Mark Batterson este despre arta și știința formării obiceiurilor din mai multe perspective: psihologică, neurologică și teologică, scopul cărții fiind acela de a te ajuta să-ți deconstruiești și să-ți reconstruiești obiceiurile zilnice. Dat fiind faptul că un simplu obicei ne poate ajuta să ne recăpătăm forma fizică, să ne câștigăm libertatea financiară, să avem o stare de spirit mai bună sau să avem un mariaj fericit și sănătos, autorul recurge la tehnici testate, a căror eficiență a fost dovedită în timp, pentru a ne arăta cum să scăpăm de obiceiurile proaste și cum să ne formăm obiceiuri bune. 

 

„Întreaga noastră viață nu este decât o mulțime de obiceiuri – practice, emoționale și intelectuale – organizate sistematic pentru bunăstarea ori tristețea noastră și care ne poartă ireversibil înspre împlinirea destinului nostru”, spunea părintele psihologiei americane, William James.

 

Astfel, pentru a scăpa de obiceiurile proaste, autorul ne prezintă o tehnică testată și certificată, denumită schimbarea obiceiurilor, iar pentru a ne forma obiceiuri bune, autorul ne prezintă tehnica denumită „momește și schimbă”. Ulterior, autorul ne va ajuta să ne stabilim niște obiective importante pentru noi și să le transformăm în obiceiuri zilnice.

 

Acesta este și motivul pentru care această carte nu este împărțită pe capitole, ci pe zile, pentru că în ceea ce privește formarea sau renunțarea la anumite obiceiuri, ritmul este foarte important. Dacă vei încerca să faci prea mult, prea repede, eșecul îți va fi garantat. Prin urmare, cel mai înțelept este să pui în practică titlul acestei cărți: să încerci să pui în practică un nou obicei timp de 24 de ore. Și apoi să repeți această practică timp de 30 de zile, o perioadă suficientă, crede Batterson pentru ca un nou obicei să devină rutină sau pentru a scăpa de un obicei nedorit.



Alte titluri pentru MarkBatterson (autor):
Mereu învingător (2023) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Mark Batterson

Data apariției: septembrie 2023

Titlu original: Do It for a Day: How to Make or Break Any Habit in 30 Days

ISBN: 978-630-303-140-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon