TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Motivul 978-630-303-154-5
Vezi
galerie

Motivul

de Patrick Lencioni

Id: #432603

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
De ce atât de mulți lideri abdică de la cele mai importante responsabilități ale lor
 

Descriere produs

Motivul: De ce atât de mulți lideri abdică de la cele mai importante responsabilități ale lor/ The Motive: Why So Many Leaders Abdicate Their Most Important Responsibilities de Patrick Lencioni vorbește despre adevărata motivație care ar trebui să se afle în spatele deciziei de a fi lider. Cartea te va ajuta totodată să înțelegi în profunzime importanța misiunii unui lider, fiind scrisă sub forma unei conversații între doi directori executivi rivali. Aceștia vorbesc despre motivele care ar trebui să stea la baza dorinței de a deveni lider și despre adevărata misiune pe care un lider ar trebui să o aibă în cadrul unei organizații.

 

Patrick Lencioni este o autoritate în domeniul leadershipului, fiind autorul mai multor cărți care vorbesc despre: calitățile pe care ar trebui să le aibă un lider, cum ar trebui să fie condusă o organizație funcțională, cum ar trebui să îndrume liderii o echipă unită sau să coordoneze un grup de angajați.

 

În cartea de față – una dintre cele mai îndrăznețe de până acum - Lencioni schimbă abordarea, vorbind despre direcția greșită în care se îndreaptă liderii care sunt motivați să aibă acest statut doar de „recompense” precum notorietatea, statutul și puterea.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Patrick Lencioni

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 978-630-303-154-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: conflict, curaj