TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Termeni şi condiţii
Termeni şi condiţii

Campania “Te trimitem in vacanta la Paltinis”

 

ORGANIZATORUL ŞI REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Campania “Te trimitem in vacanta la Paltinis” (denumită în cele ce urmează „CONCURS”) este organizată de S.C. One Distribution Company, cu sediul în București, sector 6, Splaiul Independenței nr. 315-317-319, OB LD 18, Nr. Reg.Com: J4012838/2008, CUI RO 24235942, atribut fiscal RO, având contul RO87BRDE441SV21172034410, deschis la BRD, agenția Carol, înregistrată la Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal având numărul 18614/10.02.2011, reprezentată legal prin Bâtea Iuliana, Administrator (denumită în prezenta „Organizatorul”), prin pagina oficială Facebook a librăriei online www.cartepedia.ro.

Participanţii la Campanie sunt obligaţi să respecte termenii şi condițiile Regulamentului Oficial, potrivit celor menţionate mai jos (denumit în continuare “Regulament Oficial”).

Regulamentul Oficial este întocmit şi va fi făcut public conform legislaţiei aplicabile din România, pe site-ul www.cartepedia.ro si in librariile Librarium, fiind disponibil în mod gratuit oricărei persoane interesate, precum și prin solicitare scrisă.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament Oficial, prin întocmirea unui act adițional, urmând ca astfel de modificări să fie facute publice cu cel puțin 24 de ore înaintea intrării acestora în vigoare, pe www.cartepedia.ro.

 

ARIA GEOGRAFICĂ ȘI DURATA DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI

Concursul este organizat online – pe site-ul www.cartepedia.ro – si in reteaua de librarii Librarium şi se desfăşoară pe teritoriul României, în perioada 30.12.2017 – 05.02.2018.

Organizatorul își rezervă dreptul de a prelungi sau a scurta perioada Campaniei pe parcursul derulării acesteia, dar nu înainte de a anunța acest lucru public conform prevederilor prezentului Regulament.

CONDIŢII DE PARTICIPARE LA CAMPANIE

La această Campanie pot participa, pe toată perioada de desfăşurare a acesteia, toți cetăţenii români (în calitate de persoană fizică) cu domiciliul / reședința în România (denumiți în continuare și „Participanți”) cu vârsta peste 18 ani și care fac dovada celor de mai sus.

MECANISMUL CAMPANIEI

Pentru a participa la concurs, utilizatorul trebuie să folosească o adresa de email reala prin care va participa la tragerea la sorti.

Etapa 1:

-          Perioada de înscriere în concurs: 30.12.2017 – 05.02.2018

-          Înscrierea în concurs se face prin abonarea la newsletterul cartepedia.ro sau prin completarea talonului de concurs disponibil in librariile Librarium.

 

Etapa 2:

-          Pe data de 05.02.2018 ora 00:00 se incheie înscrierea participanţilor. Condiţia pentru participarea la tragerea la sorţi este aceea de a furniza o adresa de email reala.

-          Extragerea câștigătorului se face, prin aplicația random.org, în data de 15.02.2018.

-          Câștigătorul va fi anunțat pe pagina oficială de Facebook Cartepedia în data de 15. 02. 2018.

 

DESCRIEREA PREMIILOR ACORDATE ÎN CAMPANIE

În cadrul acestei Campanii, S.C. One Distribution Company va oferi următorul premiul: o excursie la Paltinis, Judetul Sibiu, de doua persoane, in perioada 2-4 martie, avand micul dejun inclus. Transportul revine in responsabilitatea participantului.

Conditii de cazare:

-       Hotel de minim 3 stele

-       Mic dejun inclus

-       2 nopti cazare

-       Check in pana ora 18:00

-       Check out pana in ora 12:00

Câştigătorul va primi doar premiul expres prevăzut în prezentul Regulament Oficial și nu se pot cere modificarea naturii, modelului, cantităţii, condiţiilor şi modului de acordare a premiilor şi nici nu se va acorda contravaloarea premiului în bani.

În situaţia în care câştigătorul refuză să accepte premiul câştigat sau nu poate beneficia de acesta din motive independente de Organizator, respectivul premiu nu va fi înlocuit cu un alt premiu sau beneficiu şi nici nu se va acorda contravaloarea premiului în bani.

 

METODOLOGIA DE ACORDARE, VALIDARE A CÂȘTIGĂTORULUI ȘI LIVRAREA PREMIULUI

Metodologia de acordare a premiului:

După finalul Campaniei, toate adresele de email) vor fi centralizate, iar câștigătorul va fi hotărât prin tragere la sorți prin aplicația random.org

Valoarea premiului acordat este de 625 lei.

În cazul în care câștigătorul nu va putea fi contactat prin rețelele sociale sau alte date de contact furnizate în prealalabil în maximum 2 zile de la data anunțării câștigătorului, acesta va fi invalidat și va fi ales un nou câștigător.

În situaţia în care la momentul validării, câştigătorul declară că nu acceptă premiul sau nu poate fi contactat conform celor menţionate mai sus, acesta va fi decăzut din drepturi.

Numele câștigătorului va fi afișat pe pagina Facebook după o nouă extragere. 

 


 


Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.cartepedia.ro  implică acceptarea Termenilor şi Condiţiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, vă recomandăm să citiţi cu atenţie această secţiune.

Despre noi

Site-ul www.cartepedia.ro este administrat de One Distribution Company S.R.L., cu sediul în Bucureşti, înregistrată la Registrul Comerţului cu J40/12838/24.07.2008, CIF RO 24235942 şi are calitatea de vânzător al bunurilor şi serviciilor oferite.

Cont IBAN:     RO87BRDE441SV21172034410

                         BRD Agenţia Carol

E-mail:            carte@cartepedia.ro

Telefon:          0740.317.617

Adresa:           Blvd. Splaiul Independenţei, nr. 315-317-319, OB LD NR.18

Câţiva termeni importanţi

Prin Comandă se inţelege acel document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile şi Serviciile, iar Cumpărătorul acceptă să le primească şi să le plătească.

Contractul este Comanda care a fost confirmată de către Vânzător.

Drepturile de proprietate Intelectuală (în cele ce urmează, DPI) sunt toate acele drepturi imateriale, precum know-how-ul, dreptul de autor şi drepturile conexe, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate şi înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificaţiile sunt toate acele specificaţii şi/sau descrieri ale Bunurilor şi Serviciilor aşa cum sunt precizate în Comandă.

Comanda şi plata

Preţurile de pe site-ul www.cartepedia.ro includ Taxa pe Valoare Adaugată.

Puteţi comanda bunurile şi serviciile noastre, atât online, utilizând coşul de cumpărături, cât şi telefonic sau prin e-mail. Pentru a avea acces la produsele noastre, trebuie să vă înregistraţi pe site-ul nostru şi să ne oferiţi toate informaţiile necesare întocmirii facturii fiscale.

Plata produselor şi serviciilor se poate face prin următoarele metode:

a) online, cu cardul, prin intermediul procesatorului de plăţi euplatesc.ro

b) prin Ordin de Plată

c) ramburs, la primirea comenzii

Livrarea

Cheltuielile de expediţie sunt separate şi nu se regăsesc în preţul afişat în dreptul cărţilor de pe site-ul nostru. Coletul este expediat prin intermediul uneia dintre firmele de curierat cu care colaborăm. Din momentul predării coletului către firma de curierat, responsabilitatea şi riscurile cad în sarcina acesteia. Dacă, pe parcurs, intervine o nesincronizare între noi şi curier, iar întârzierea depăşeşte 24 de ore, vă vom aduce imediat la cunoştinţă un nou termen de livrare.

 Condiții de Retur și Garanție

Pentru că suntem parolişti şi atenţi la nevoile dumneavoastră, în cazul în care vă răzgândiţi şi doriţi să renunţaţi la produsul pe care l-aţi cumparat, ne puteţi anunţa în scris, în termen de maxim 14 zile calendaristice, iar noi vom primi produsul înapoi fără nicio penalitate şi fără să vă cerem justificări (deşi ne-ar plăcea să ştim ce v-a nemulţumit pentru a ne putea îmbunătăţi serviciile). Pentru a ne scrie, aveţi la dispoziţie adresa de e-mail carte@cartepedia.ro. Pentru returnarea propriu-zisă vom trimite noi un curier care va prelua carțile de la dumneavoastră. Trebuie doar să completați Formularul de retur AICI.

Dat fiind că ne aşteptăm la seriozitate şi din partea dumneavoastră, pentru a putea primi banii înapoi în maximum 14 zile trebuie să recuperăm produsele cumpărate în termen de 14 zile de la instiintarea dumneavoastră, în aceeaşi stare în care v-au parvenit. Altfel, le putem refuza.

Retur în 365 de zile - În cazul în care, din diverse motive, sunteţi nemulţumiţi de produsele pe care le-aţi achiziţionat şi nu aţi reuşit să le returnaţi în cele 14 zile, le puteţi returna pe tot parcursul anului, primind în schimb un voucher echivalent cu contravaloarea produselor cumpărate, cu care puteţi achiziţiona noi produse de pe site-ul nostru. În caz de abuz (solicitări repetate de returnare, produse înapoiate într-o stare necorespunzătoare) ne rezervăm dreptul de a refuza recepţia produselor restituite.

Cum returnezi cărțile vândute de cartepedia.ro și care sunt condițiile de retur:

Potrivit OUG nr 34/2014, cumpărătorii cartepedia.ro au dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze bunurile achiziționate în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Costul de livrare este de 9.90 lei, însă cartepedia.ro își rezervă dreptul de a modifica acest cost. În orice situație, costul de livrare este afișat actualizat pe siteul web cartepedia.ro.

Perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a bunurilor comandate sau a ultimului bun dintr-o comanda – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.

În cazul în care Cumpărătorul decide să se retragă din Contract, acesta va putea completa online Formularul de retur ce se regăsește  AICI

În acest caz în care Clientul/Cumpărătorul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit bunul sau bunurile respective. În cazul în care Comanda este achitată, Vânzătorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării Vânzătorului de către Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată după cum urmează:

- pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire în contul din care a fost efectuată plata în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la confirmarea primirii produselor returnate,
- pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar-> prin virament bancar în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la confirmarea primirii produselor returnate.

 

Vânzătorul va returna exact suma ce a fost efectiv achitată de client la data achiziționării dat fiind faptul că în siteul cartepedia.ro dinamica prețului produselor este influiențată de politicile de reduceri, oferte, promoții și discounturi.

cartepedia.ro va putea amâna rambursarea sumei pâna la primirea Bunurilor vândute.

Condiții generale de Retur:

Poți returna produsele atât în calitate de persoană fizică cât și juridică.

Poți returna orice produs pe care îl primești cu defect de fabricație, în termen de 30 de zile de la data livrării. 

Toate produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele care au fost deteriorate de către tine: urme de uzura sau folosire excesivă, zgărieturi, ciobituri, îndoituri, teșituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile. 

Dacă produsele pe care ți le-am livrat au fost însoțite de eventuale cadouri, când returnezi produsele trebuie să returnezi și cadourile.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

Serviciul “Retur în 365 de zile” nu afectează în niciun fel drepturile legale de retur în 14 zile, în cazul comerțului la distanță.

Produse cumpărate cu vouchere / carduri cadou
Dacă produsul a fost achitat integral cu voucher, fără să mai fi fost nevoie de plata unei diferențe de bani, îți reactivăm voucherul și îl poți refolosi. Termenul de valabilitate al voucherului este de 30 de zile calendaristice de la data reactivării. Dacă termenul de utilizare a voucherului a expirat, nu îl vei mai putea folosi.
Dacă produsul a fost achitat parțial cu voucher, îți reactivăm voucherul și îți restituim suma pe care ai achitat-o. Termenul de valabilitate al voucherului este de 30 de zile calendaristice de la data reactivării. Dacă termenul de utilizare a voucherului a expirat, nu îl vei mai putea folosi.

Cardurile cadou nu pot fi returnate.

Conţinut şi Drepturi de Autor

Numele site-ului www.cartepedia.ro  şi însemnele grafice afişate aici sunt mărci înregistrate ce aparţin SC One Distribution Company SRL şi nu pot fi folosite sau copiate fară acordul scris al proprietarului.

Conţinutul site-ului www.cartepedia.ro (texte, imagini, elemente de grafică web, elemente grafice, scripturi etc.) este proprietatea SC One Distribution Company SRL şi a partenerilor şi furnizorilor acestuia, fiind protejat de Legea drepturilor de autor şi de alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Puteţi reproduce sau utiliza fragmente de text sau elemente grafice prezente pe site numai dacă ne cereţi, în prealabil, acordul scris pentru a o face.

Pe cât posibil, vom încerca să moderăm conţinutul şi forma comentariilor utilizatorilor, dar nu ne asumăm responsabilitatea pentru acestea. Ca atare, pentru a nu fi excluşi din comunitatea noastră, vă rugăm să urmaţi regulile uzuale de bună cuviinţă, păstrând un limbaj decent, lipsit de injurii sau atacuri la persoană.

 


 Campanii în desfăşurare

Regulament Voucher "EXTRA DISCOUNT WEEKEND -10%"

Campania promoţională Extra Discount Weekend -10% se desfăşoară în perioada 26 - 28 mai 2017, exclusiv pe  site-ul www.cartepedia.ro.

Reducerea de 10%i se acordă pe baza codului promoţional menţionat pe voucherul in format digital sau textual, in materialele de comunicare ale campaniei. Un client poate folosi un singur voucher promoţional in perioada de valabilitate a campaniei.

Voucherele sunt acordate tuturor clienților Cartepedia  în formă digitală, codul promoţional de reducere fiind menționat în macheta grafică și în textul de prezentare. În accepţiunea prezentului regulament, este considerat client orice persoană care are cont pe librăria cartepedia sau se află în baza de date Cartepedia cu adresă de email validă și care are activată opțiunea de a primi newsletter din partea noastră.

 Voucherul  cadou Extra Discount Weekend -10% este cumulabil cu celelalte reduceri aflate în desfăşurare pe www.cartepedia.ro în perioada promoţională, dar nu se cumulează cu alte vouchere.

 Voucherul cadou este valabil în perioada promoţională pentru o singură cumpărătură, în condițiile unei comenzi minime de 50,00 lei. Voucherul nu poate fi preschimbat în bani.

 Un client poate folosi un singur voucher promoţional de acest tip în perioada promoţională. Unicitatea clienţilor este dată de Codul Numeric Personal al acestora şi de adresa de e-mail, completate în formularul de comandă.

 Voucherul cadou nu poate fi folosit pentru achiziţionarea de produse din nici una dintre librăriile aparţinând SC One Distribution Company SRL, ci este rezervat, în exclusivitate, cumpărăturilor facute pe www.cartepedia.ro.

Ne rezervăm dreptul de a refuza onorarea comenzilor plasate fraudulos sau cu date de identificare incomplete sau false. 


 

Regulament Concurs Facebook - Nemira

Regulamentul se poate downloada aici


 

1. Regulament Voucher "Pofta de lectură" 10 lei

Toate persoanele care achiziţionează cărţi prin intermediul  www.cartepedia.ro, printr-o singură comandă in valoare netă de maxim 99,99 lei, în perioada 24 Aprilie 2014 – 31 Decembrie 2017, sunt automat înscrise în campanie.

Voucher-ul este transmis atât electronic.  Pentru a nu rata această ofertă, vă rugăm să verificaţi toate dosarele căsuţei dumneavoastră de mail, inclusiv cel denumit Spam. În cazul în care nu l-aţi primit, vă rugăm să ne contactaţi la adresa carte@cartepedia.ro sau telefonic, la numarul 0740.317.617, pentru reemitere.

Valoarea voucher-ului este de 10 lei.

Comanda minimă pentru folosirea acestui cod este de 25 lei. În cazul în care produsele adăugate în coş nu au o valoare egală sau mai mare de 25 lei voucher-ul nu poate fi folosit.

Un cumpărător poate beneficia de acest voucher o singură dată.

Voucher-ul poate fi cumulat cu toate promoţiile afişate în site în perioada de valabilitate a campaniei şi semnalizate ca atare,  dar nu şi cu alte coduri de tip voucher, oferite în cadrul altor campanii cartepedia.ro.

www.cartepedia.ro poate decide în orice moment modificarea, suspendarea sau încetarea prezentei campanii, decizie ce va fi anunţată pe site.2. Regulament Voucher "Pofta de lectură" 20 lei

Toate persoanele care achiziţionează cărţi prin intermediul  www.cartepedia.ro, printr-o singură comandă in valoare netă de minim 100 lei,  în perioada 24 Aprilie 2014 – 31 Decembrie 2017, sunt automat înscrise în campanie.

Voucher-ul este transmis atât electronic.  Pentru a nu rata această ofertă, vă rugăm să verificaţi toate dosarele căsuţei dumneavoastră de mail, inclusiv cel denumit Spam. În cazul în care nu l-aţi primit, vă rugăm să ne contactaţi la adresa carte@cartepedia.ro sau telefonic, la numarul 0740.317.617, pentru reemitere.

Valoarea voucher-ului este de 20 lei.

Comanda minimă pentru folosirea acestui cod este de 60 lei. În cazul în care produsele adăugate în coş nu au o valoare egală sau mai mare de 60 lei voucher-ul nu poate fi folosit.

Un cumpărător poate beneficia de acest voucher o singură dată.

Voucher-ul poate fi cumulat cu toate promoţiile afişate în site în perioada de valabilitate a campaniei şi semnalizate ca atare,  dar nu şi cu alte coduri de tip voucher, oferite în cadrul altor campanii cartepedia.ro.

www.cartepedia.ro poate decide în orice moment modificarea, suspendarea sau încetarea prezentei campanii, decizie ce va fi anunţată pe site.3. Regulament Voucher "Pofta de lectură" 25 lei

Toate persoanele care achiziţionează cărţi prin intermediul  www.cartepedia.ro, printr-o singură comandă in valoare netă de minim 200 lei,  în perioada 24 Aprilie 2014 – 31 Decembrie 2017, sunt automat înscrise în campanie.

Voucher-ul este transmis atât electronic.  Pentru a nu rata această ofertă, vă rugăm să verificaţi toate dosarele căsuţei dumneavoastră de mail, inclusiv cel denumit Spam. În cazul în care nu l-aţi primit, vă rugăm să ne contactaţi la adresa carte@cartepedia.ro sau telefonic, la numarul 0740.317.617, pentru reemitere.

Valoarea voucher-ului este de 25 lei.

Comanda minimă pentru folosirea acestui cod este de 100 lei. În cazul în care produsele adăugate în coş nu au o valoare egală sau mai mare de 100 lei voucher-ul nu poate fi folosit.

Un cumpărător poate beneficia de acest voucher o singură dată.

Voucher-ul poate fi cumulat cu toate promoţiile afişate în site în perioada de valabilitate a campaniei şi semnalizate ca atare,  dar nu şi cu alte coduri de tip voucher, oferite în cadrul altor campanii cartepedia.ro.

www.cartepedia.ro poate decide în orice moment modificarea, suspendarea sau încetarea prezentei campanii, decizie ce va fi anunţată pe site.

 

Precizare: cărţile editurii Adevăr Divin nu pot fi achiziţionate prin intermediul voucherelor cadou.

 _________________________________________________________________________________________________________

 

Campanii finalizate 

 

1. Regulament Voucher Cartepedia 25 lei

 Campania promoţională Voucher Cadou se desfăşoară în perioada 01.05.2014-10.06.2014, exclusiv pe  site-ul www.cartepedia.ro

 Reducerea de 25 lei se acordă pe baza codului promoţional menţionat pe fiecare voucher. Un client poate folosi un singur voucher promoţional in perioada de valabilitate a campaniei.

 Voucherele sunt acordate clienţilor  librăriilor aparţinând SC One Distribution Company SRL în formă tipărită, codul promoţional de reducere fiind imprimat pe un cupon. În accepţiunea prezentului regulament, este considerat client orice persoană care a făcut minim o cumpărătură în perioada de valabilitate a promoţiei.

 Fiecare librarie apartinand SC One Distribution Company SRL oferă un numar limitat  de vouchere, iar distribuirea acestora se face cronologic, nu simultan.

 Voucherul  cadou este cumulabil cu celelalte promoţii aflate în desfăşurare pe www.cartepedia.ro în perioada promoţională.

 Voucherul cadou este valabil în perioada promoţională pentru o singură cumpărătură, indiferent de valoarea acesteia (nu există valoare minimă a comenzii). Voucherul nu poate fi preschimbat în bani. În cazul în care valoarea voucherului (25 de lei) depăşeşte valoarea produselor achiziţionate, diferenţa nu se returnează clientului.

 Un client poate folosi un singur voucher promoţional de acest tip în perioada promoţională. Unicitatea clienţilor este dată de Codul Numeric Personal al acestora şi de adresa de e-mail, completate în formularul de comandă.

 Voucherul cadou nu poate fi folosit pentru achiziţionarea de produse din nici una dintre librăriile aparţinând SC One Distribution Company SRL, ci este rezervat, în exclusivitate, cumpărăturilor facute pe www.cartepedia.ro

 

Ne rezervăm dreptul de a refuza onorarea comenzilor plasate fraudulos sau cu date de identificare incomplete sau false. 


 

2. Regulament Voucher "Împarte Carte" 30 lei

 Campania promoţională Voucher Cadou 30 lei – « Împarte Carte » se desfăşoară în perioada 01.05.2014-06.07.2014, exclusiv pe site-ul www.cartepedia.ro

 Reducerea de 30 lei se acordă pe baza codului promoţional menţionat atât pe site-ul cartepedia.ro, cât și pe pagina de facebook a cartepedia.ro.

 Comanda minimă pentru folosirea acestui cod este de 75 lei. În cazul în care produsele adăugate în coş nu au o valoare egală sau mai mare de 75 lei voucher-ul nu poate fi folosit. Voucherul nu poate fi preschimbat în bani.

 Un client poate beneficia de acest voucher o singură dată. Unicitatea clienţilor este dată de Codul Numeric Personal al acestora şi de adresa de e-mail, completate în formularul de comandă. Ne rezervăm dreptul de a refuza onorarea comenzilor plasate fraudulos sau cu date de identificare incomplete sau false.

 Voucher-ul poate fi cumulat cu toate promoţiile afişate în site în perioada de valabilitate a campaniei şi semnalizate ca atare, dar nu şi cu alte coduri de tip voucher, oferite în cadrul altor campanii cartepedia.ro.

 Codul de pe voucher poate fi folosit până la data de 10 Iunie 2014.

 În cazul în care întâmpinați probleme în folosirea voucher-ului, vă rugăm să ne contactaţi la adresa carte@cartepedia.ro sau telefonic, la numărul 0740.317.617.

 www.cartepedia.ro poate decide în orice moment modificarea, suspendarea sau încetarea prezentei campanii, decizie ce va fi anunţată pe site. 3. Regulament campanie “Copertă gratuită Upside Down la comandă de 99 lei”

 Campania promoțională “Copertă gratuită Upside Down la comandă de 99 lei” se desfășoară exclusiv pe siteul cartepedia.ro între 20 august și 18 septembrie.

 Pentru a beneficia de ofertă, trebuie să plasați o comandă de minimum 99 lei (cumularea reducerilor și voucherelor din site rămân valabile). Odată cu livrarea comenzii, veți primi gratuit o copertă de carte în valoare de 35 de lei, realizată din materiale reciclate de Upside Down.

 Pe lângă această copertă, clienții a căror comanda este de minimum 99 lei, pot câștiga una din cele trei genți Upside Down în valoare de 100 și 150 lei, oferită în urma unei trageri la sorți.

 Beneficiile campaniei sunt valabile în limita stocului disponibil. 


 

4. Regulament campanie - voucher 30 lei

Reducerea de 30 lei se acordă pe baza codului promoţional menţionat pe fiecare voucher.

Voucherul cadou este cumulabil cu celelalte promoţii aflate în desfăşurare pe www.cartepedia.ro în perioada promoţională, dar nu şi cu alte coduri de tip voucher, oferite în cadrul altor campanii cartepedia.ro.

Comanda minimă pentru folosirea codului este de 75 lei. În cazul în care produsele adăugate în coş nu au o valoare egală sau mai mare de 75 lei voucher-ul nu poate fi folosit. Voucherul nu poate fi preschimbat în bani.

Un client poate beneficia de acest voucher o singură dată. Unicitatea clienţilor este dată de Codul Numeric Personal al acestora şi de adresa de e-mail, completate în formularul de comandă. Ne rezervăm dreptul de a refuza onorarea comenzilor plasate fraudulos sau cu date de identificare incomplete sau false.

Voucherul cadou nu poate fi folosit pentru achiziţionarea de produse din nici una dintre librăriile aparţinând SC One Distribution Company SRL, ci este rezervat, în exclusivitate, cumpărăturilor facute pe www.cartepedia.ro

Ne rezervăm dreptul de a refuza onorarea comenzilor plasate fraudulos sau cu date de identificare incomplete sau false.5. Regulament campanie - voucher 50 lei

Reducerea de 50 lei se acordă pe baza codului promoţional menţionat pe fiecare voucher.

Voucherul cadou este cumulabil cu celelalte promoţii aflate în desfăşurare pe www.cartepedia.ro în perioada promoţională, dar nu şi cu alte coduri de tip voucher, oferite în cadrul altor campanii cartepedia.ro.

Comanda minimă pentru folosirea codului este de 200 lei. În cazul în care produsele adăugate în coş nu au o valoare egală sau mai mare de 200 lei voucher-ul nu poate fi folosit. Voucherul nu poate fi preschimbat în bani.

Un client poate beneficia de acest voucher o singură dată. Unicitatea clienţilor este dată de Codul Numeric Personal al acestora şi de adresa de e-mail, completate în formularul de comandă. Ne rezervăm dreptul de a refuza onorarea comenzilor plasate fraudulos sau cu date de identificare incomplete sau false.

Voucherul cadou nu poate fi folosit pentru achiziţionarea de produse din nici una dintre librăriile aparţinând SC One Distribution Company SRL, ci este rezervat, în exclusivitate, cumpărăturilor facute pe www.cartepedia.ro


 

6. Regulament concurs “Coperta de weekend”

 Concursul  “Coperta de weekend” se desfășoară exclusiv pe site-ul cartepedia.ro între 29 și 30 august 2015.

 Pentru a va inscrie in concurs, trebuie să plasați o comandă pe cartepedia.ro în perioada specificată.

 Odată cu plasarea comenzii veți intra automat în concurs pentru a putea câștiga una dintre cele trei coperte de carte în valoare de 35 de lei, realizată din materiale reciclate de Upside Down.

 Câștigătorii vor fi trași la sorți cu ajutorul site-ul random.org și anunțați pe data de 31 August 2015 telefonic.

 Copertele castigate vor fi expediate prin curier împreună cu produsele comandate.


 

7. Regulament concurs ”Lansare Jeff Kinney”

Concursul ”Lansare Jeff Kinney” se desfășoară în exclusivitate pe site-ul Cartepedia în perioada 26 noiembrie - 1 decembrie 2015.

Regulamentul complet aici.8. Cartepedia te premiază la Gaudeamus 2016

Regulamentul se poate downloada aici.


 

9. Regulament Concurs Facebook - Harry Potter

Regulamentul se poate downloada aici


 

10. TOMBOLĂ TÂRGURI DE CARTE 

Tombola Cartepedia continuă. Regulamentul se poate downloada aici.

Căștigătorii sunt Economu Ionela, Someșan Mara și Bărbuță Beatrice.11. Cartepedia te premiază la Bookfest 2016

Regulamentul se poate downloada aici.

Câștigătorii sunt:

1. IULIA LAZĂR

2. ALEXANDRA CĂPUȘAN 

3. MATEI ȘTEFAN ROBERT

4. BIANCA STĂNESCU


 

12. Regulament Voucher Cartepedia 5 lei

 Campania promoţională Voucher Cadou 5,00 lei se desfăşoară în perioada 30.12.2016 – 5.01.2017, exclusiv pe  site-ul www.cartepedia.ro.

 Reducerea de 5,00 lei se acordă pe baza codului promoţional menţionat pe voucher. Un client poate folosi un singur voucher promoţional in perioada de valabilitate a campaniei.

 Voucherele sunt acordate abonaților la newsletter-ul Cartepedia  în formă digitală, codul promoţional de reducere fiind menționat în macheta grafică și în textul de prezentare. În accepţiunea prezentului regulament, este considerat abonat orice persoană care se află în baza de date Cartepedia cu adresă de email validă și care are activată opțiunea de a primi newsletter din partea noastră.

 Voucherul  cadou 5,00 lei este cumulabil cu celelalte reduceri aflate în desfăşurare pe www.cartepedia.ro în perioada promoţională, dar nu se cumulează cu alte vouchere.

 Voucherul cadou este valabil în perioada promoţională pentru o singură cumpărătură, în condițiile unei comenzi minime de 50,00 lei. Voucherul nu poate fi preschimbat în bani.

 Un client poate folosi un singur voucher promoţional de acest tip în perioada promoţională. Unicitatea clienţilor este dată de Codul Numeric Personal al acestora şi de adresa de e-mail, completate în formularul de comandă.

 Voucherul cadou nu poate fi folosit pentru achiziţionarea de produse din nici una dintre librăriile aparţinând SC One Distribution Company SRL, ci este rezervat, în exclusivitate, cumpărăturilor facute pe www.cartepedia.ro.

Ne rezervăm dreptul de a refuza onorarea comenzilor plasate fraudulos sau cu date de identificare incomplete sau false. 
Date personale şi confidenţialitate

SC One Distribution Company SRL este înregistrată la Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal cu numărul 18614/10.02.2011, ca atare, potrivit Legii 667/2001 şi a Legii 506/2004, site-ul www.cartepedia.ro are obligaţia de a administra datele pe care ni le furnizaţi în condiţii de siguranţă şi numai în scopurile specificate. Simplu spus, dacă vă creaţi un cont pe site-ul nostru, acceptaţi ca datele dumneavoastră să fie înregistrate în baza noastră şi ca noi să le utilizăm pentru întocmirea facturilor şi pentru a vă ţine la curent (cu acceptul dumneavoastră) cu cele mai noi ştiri din lumea cărţii şi cele mai apetisante oferte de care dispunem.

Datele conturilor dumneavoastră bancare nu sunt stocate de www.cartepedia.ro, ci de firmele care intermediază plăţile online, de aceea, ne declinăm responsabilitatea pentru eventualele probleme de securitate apărute.

Pentru mai multe informaţii şi detalii legate de modul în care vă utilizăm datele personale puteţi accesa secţiunea Confidenţialitate a site-ului nostru.

Reduceri

Reducerile care se regăsesc pe site sunt stabilite numai de către  www.cartepedia.ro, iar preţul de cumpărare este cel afişat în momentul lansării comenzii, fiind actualizat în fiecare zi. În principiu, discount-urile, reducerile şi promoţiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se păstrează reducerea cu valoarea cea mai mare.

Promoţiile prezente pe site sunt valabile în limita stocului disponibil.

Litigii şi forţă majoră

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, aţi luat la cunoştinţă faptul că Termenii şi Condiţiile de mai sus cad sub incidenţa legilor române, ce guvernează şi orice potenţial litigiu apărut între dumneavoastră şi SC One Distribution Company SRL. În cazul unor eventuale conflicte, vom încerca mai întâi să rezolvăm problema pe cale amiabilă, iar dacă nu reuşim în maximum 30 de zile (ceea ce sperăm că nu va fi cazul), vom fi obligaţi, în conformitate cu legislaţia în vigoare, să apelăm la instanţele de judecată competente.

Forţa majoră exonerează părţile implicate de răspunderea pentru nerespectarea obligaţiilor contractuale. 

Alte precizări

În cazul în care nu ne furnizaţi informaţii corecte pentru întocmirea facturii, livrarea poate fi anulată sau decalată cu 5 zile.

După ce aţi primit e-mailul de confirmare a livrării coletului dumneavoastră, comanda nu mai poate fi anulată. Pe de altă parte, ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă şi a denunţa unilateral contractul în urma unei notificări prealabile, acţiune pentru care niciuna dintre părţi nu poate pretinde daune.

Lansarea comenzii reprezintă acceptarea integrală a Termenilor şi Condiţiilor de mai sus, care echivalează cu un contract valabil încheiat.