TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Voucher pe baza codurilor valorice
Voucher pe baza codurilor valorice

Regulament Voucher valoric pe baza codurilor unice

exclusiv pe site-ul www.cartepedia.ro și în librăriile Librarium


  • Beneficiul se acordă pe baza codului unic menţionat pe voucherul valoric în format digital sau textual sau în alte materialele de comunicare ale campaniei, în cuatumul sumei menționate pe acesta.
  • Nu poți folosi decât un singur cod valoric pentru plata cumpărăturilor în coșul de cumpărături (pe cartepedia.ro) sau la casa de marcat (în Librăriile Librarium)
  • Un client poate folosi o singură dată codul unic valoric în perioada de valabilitate a campaniei. 
  • Voucherele valorice pe baza codurilor unice  nu se cumulează între ele, cu alte vouchere promoționale sau cadou, cu reducerea Cardului Librarium, cu alte coduri valorice sau de reducere active pe cartepedia.ro sau în librăriile Librarium și nici cu voucherele de fidelizare Cartepedia – “Pofta de lectură”.
  • Voucherul valoric este valabil în perioada promoţională menționată (sau pe tot parcursul anului în curs în cazurile în care campaniile nu au o dată limită menționată), pentru o singură achiziție (sau nelimitat dacă a fost astfel comunicat). Voucherul valoric nu poate fi preschimbat în bani sau alte beneficii.Data de valabilitate a prezentului voucher este 31 decembrie 2020.
  • Voucherul valoric NU se poate folosi pentru plata costului de transport.
  • În cazul unui retur este necesar ca acesta să se efectueze în perioada de valabilitate a Voucherului valoric. După verificarea și stornarea facturii se va reactiva valoarea voucherului în beneficiul destinatarului.
  • Ne rezervăm dreptul de a refuza onorarea comenzilor plasate fraudulos sau cu date de identificare incomplete sau false, să prelungim, să modificăm sau să întrerupem parțial sau în totalitate campaniile ce au la bază oferirea de vouchere de tip cadou pe baza codurilor promoționale.

RETUR

Drept de retur garantat 365 de zile!

Aveţi la dispoziţie 365 de zile să vă răzgăndiţi şi să returnaţi titlurile achiziţionate, fără a motiva decizia dumneavoastră. Pentru detalii suplimentare consultaţi sectiunea Termeni si condiţii, secțiunile Condiții de Retur și Garanție, Cum returnezi cărțile vândute de cartepedia.ro și care sunt condițiile de retur, Condiții generale de Retur și Produse cumpărate cu vouchere / carduri cadou.

Coduri valorice