TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cine suntem
Cine suntem
La chioșcurile de ziare.
La metrou, în automate de cafea, care-ţi dau restul în monede de 50 de bani.
La stop, în mâna vânzătorilor ambulanţi, alături de reviste ambalate în plastic.
 
La televizor, în reclame.
La colţ, în librărie, printre jucării și pixuri.
La anticariate, înghesuite pe rafturi prăfuite.
 
La mall, după raionul de electronice
Cărţile fac parte din viaţa noastră cotidiană, le întâlnim la tot pasul, dar niciodată acolo unde trebuie.
Noi le aducem laolaltă într-o librărie online creată special pentru ca tu să nu mai dai peste ele doar din întâmplare.
 
 
 
 
Suntem o echipă de oameni de carte și librari, dar mai ales de cititori ca și tine, care au pus pe picioare un lanţ de librării în marile orașe ale ţării.
 
Parteneri
De mai mulţi ani de zile, suntem atenţi la nevoile, părerile și nemulţumirile cititorilor noștri, adaptându-ne și crescând alături de ei.
Călăuze
De-aici și dorinţa de-a le oferi, în iureșul unei existenţe în care cărţile nu-și mai găsesc niciunde locul potrivit, un ghid, o călăuză care să-i ajute să descopere drumul de ieșire din labirintul opţiunilor de lectură contemporane.
Prieteni
Noi nu vrem doar să vindem cărţi, mai important ni se pare să construim o comunitate bazată pe valori recunoscute, pe experienţa profesioniștilor recrutaţi de noi și pe contribuţiile, sperăm cât mai numeroase, ale cititorilor noștri.
 
pedia
În acest sens, „pedia”, din Cartepedia, nu e doar un sufix, e dezideratul nostru de a-ţi oferi expertiza câștigată în timp de librarii noștri, de a ne „forma” (de la grecescul paideia) alături de tine, savurând cele mai bune cărţi și aflând totul despre destinul și tribulaţiile celor care le-au scris.
 
Librarii noștri sunt întotdeauna pe site, și-ţi stau la dispoziţie cu recenzii la cele mai noi apariţii, recomandări pentru cele mai diverse ocazii și topuri care să-ţi redefinească priorităţile de lectură.
Te invităm să întorci pagina alături de noi!