TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Diferențiază-te! 978-630-303-200-9
Vezi
galerie

Diferențiază-te!

de Mike Michalowicz

Id: #434346

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Un marketing ce nu poate fi ignorat
 

Descriere produs

Diferențiază-te!  Un marketing ce nu poate fi ignorat/  Get Different: Marketing That Can't Be Ignored  de Mike Michalowicz este cartea care îți va deschide ochii asupra unui aspect foarte important al afacerii tale. Este vorba despre marketing, sau mai bine zis, despre absența acestuia, care reprezintă în foarte multe cazuri cauza principală a mediocrității micilor afaceri și a ritmului lor lent de creștere. 

 

Prea multe produse și servicii extraordinare lâncezesc în anonimat din cauză că nu au parte de un marketing de calitate. Tocmai de aceea, Mike Michalowicz își propune să te ajute cu această carte să obții rezultate pe o piață  competitivă, indiferent de situație. Asta pentru că el consideră că este responsabilitatea antreprenorilor să se promoveze atât timp cât au o afacere. Este datoria antreprenorilor să scoată în față ceea ce are mai bun afacerea lor pentru  a învinge concurența și a se poziționa din ce în ce mai bine pe piață. Sau altfel spus:

 

„Gândește-te la ceva ce faci mai bine decât concurența. Sunt serviciile tale mai complete? Le furnizezi clienților o experiență mai bună? Ești la dispoziția clienților într-o mai mare măsură? Este produsul tău mai durabil? Clientul tău  se simte mai bine atunci când folosește produsul tău, și nu pe cel al concurenței? Înțelegi mai bine nevoile clientului tău? Poate că ai identificat mai multe aspecte în care excelezi. Sunt convins că ai fost capabil să identifici cel  puțin unul destul de rapid. Poate chiar mai multe. Deci, probabil că ăsta e adevărul. Tu ești mai bun.


Iar dacă oferta ta este indiscutabil mai bună decât alternativele de pe piață, nu trebuie să încerci să o promovezi eventualului tău client, ci ai obligația să o faci.” (Mike Michalowicz, Diferențiază-te! )

 

„Mai bine nu înseamnă mai bine. Diferit înseamnă mai bine.”

 

Singura modalitate prin care poți înțelege mai bine nevoile clientului și îi poți oferi servicii și produse mai durabile și mai bune decât concurența este să devii expert în marketing. Autorul te va ajuta să devii expert în marketing pe  parcursul acestei cărți arătându-ți o serie de pași de acțiune pe care să-i faci pentru a-ți perfecționa abilitățile de marketing. 

 

Iar unul din cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci în acest proces este să fii capabil să captezi atenția privitorului cel puțin o secundă cu reclama ta. Pentru că, potrivit unui studiu realizat de Interactive  Advertising Bureau (Biroul de Publicitate Interactivă), o reclamă trebuie să capteze atenția privitorului cel puțin o secundă pentru a avea o șansă de succes. Dacă un potențial client își mută atenția de la reclama ta în mai puțin de o  secundă, l-ai pierdut. Deși un plan de marketing este un instrument minunat de a-ți planifica ceea ce știi că funcționează, prioritatea ta numărul unu este să-ți dai seama ce anume funcționează în acele milisecunde.

 

La finalul cărții, punând cap la cap toate secțiunile, vei obține un plan de marketing cu ajutorul căruia vei reuși să te diferențiezi pe piață de concurenții tăi și să cucerești piața pe care ai nevoie să o cucerești. Este vorba mai  exact despre Planul de Marketing Get Different.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mike Michalowicz

Data apariției: ianuarie 2024

ISBN: 978-630-303-200-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon