TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Capela de nuntă 978-630-303-093-7
Capela de nuntă
Vezi
galerie

Capela de nuntă

de Rachel Hauck

Titlu apărut în colecția Corola la Act și Politon

Id: #430839

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Capela de nuntă/ The Wedding Chapel de Rachel Hauck este un roman despre viață și despre modul, uneori foarte complicat, în care noi oamenii ne străduim să îi facem loc dragostei în ea. Volumul multi-premiatei autoare americane Rachel Hauck împletește în mod iscusit două povești de viață și două povești de dragoste care la început par independente una de cealaltă, ulterior contopindu-se într-o frumoasă istorie de familie. O poveste de familie care se rescrie complet la finalul acestui roman plin de mister… 


Capela de nuntă transmite un mesaj optimist, care va încuraja pe oricine care a suferit vreodată din dragoste să continue să spere, pentru că răsturnările plăcute de situație sunt la fel de naturale și de posibile în viață ca și marile drame. Pentru că, uneori, viața vine în viteză peste noi cu răsturnări de situație spectaculoase, făcând posibile până și cele mai puțin probabile lucruri.

 

Prima dintre povești începe cu mult timp în urmă, după al Doilea Război Mondial, când, cei mai mulți dintre oameni încearcă să își croiască un nou drum în viață purtând în suflet durerile cumplite provocate de un război neiertător. Cealaltă, se petrece în superficialul prezent, în care oamenii trăiesc pe repede înainte, abia mai găsind timp să-și strecoare poveștile de dragoste în agendele lor mult prea încărcate.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rachel Hauck

Data apariției: iunie 2023

Titlu original: The Wedding Chapel

ISBN: 978-630-303-093-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 512

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: căsătorie, iubire, război