TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bună. iubire 978-630-303-129-3
Bună. iubire
Vezi
galerie

Bună. iubire

de Karen McQuestion

Titlu apărut în colecția Corola la Act și Politon

Id: #432571

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Bună, iubire / Hello Love de Karen McQuestion este o frumoasă poveste de dragoste în care o cățelușă adorabilă pe nume Anni  joacă un rol decisiv. Așadar, dacă sunteți în căutarea dragostei, iar aceasta întârzie să apară, de ce nu vă gândiți să vă luați un cățeluș? Câinii pot fi niște mesageri extraordinari ai sentimentelor umane, după cum vom vedea și în acest roman, în care Anni va fi un complice extraordinar la o cerere în căsătorie care s-ar putea lăsa cu câteva lacrimi din partea ta, dragă cititorule.

 

Toate alegerile pe care le facem în viață ne influențează într-o măsură mai mare sau mai mică destinul, la fel cum toate întâmplările, mai mărunte, sau mai semnificative, ajung să ne schimbe direcția vieții. Și chiar dacă atât timp cât suntem în mijlocul evenimentelor nu ne dăm seama, mai târziu, ajungem să conștientizăm cum, anumite întâmplări banale, cărora nu le-am acordat inițial nicio importanță, s-au dovedit în final pietre de temelie pentru ceea ce trăim în prezent.

 

Karen McQuestion ne face cunoștință în debutul acestui roman cu Dan, un bărbat de 40 de ani care și-a pierdut soția în urmă cu aproape un an, și cu fiica acestuia, Lindsay, o adolescentă care, la această vârstă ar fi avut nevoie mai mult ca oricând de o mamă. Amândoi încearcă să își revină după pierderea grea și ambii învață să își ascundă durerea luând lecții de la cățelușa lor Anni care suferă în tăcere, așteptând de atâta timp ca stăpâna ei Christine să se întoarcă acasă. Christine fusese centrul universului acestei familii și nimeni nu și-ar fi putut imagina că ea va dispărea fulgerător din mijlocul ei la doar 39 de ani. Iar durerea este cu atât mai mare cu cât Christine chiar fusese un om deosebit. Râsul ei persista încă în pereții casei, iar urmele existenței ei puteau fi întâlnite încă, după atâta timp, la tot pasul prin casă, pentru că nici Dan, nici Lindsay nu erau pregătiți încă să își continue existența fără aceste mici dovezi ale scurtei ei treceri prin această lume. 



Alte titluri pentru CătălinaPătrașcu (traducator):
Zi de zi erou (2022) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Karen McQuestion

Traducător: Cătălina Pătrașcu

Data apariției: septembrie 2023

Titlu original: Hello Love

ISBN: 978-630-303-129-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon