TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În disperare de cauză
Vezi
galerie

În disperare de cauză

de Terri Blackstock

Titlu apărut în colecția Corola la Act și Politon

Id: #428740

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În disperare de cauză / Aftermath de Terri Blackstock este un thriller captivant și emoționant despre un atentat terorist cu bombă care are loc în timpul mitingului organizat de un candidat la președinția Statelor Unite. O explozie care se produce la subsolul clădirii în care se desfășura evenimentul se soldează cu 25 de morți și foarte mulți răniți. Ed Loran însuși își pierde viața în timpul acestui atentat.

 

În urma evenimentului, Dustin Webb este considerat principalul suspect și arestat. Mai târziu, acesta avea să afle că fusese victima unei înscenări puse la cale chiar de cel mai bun prieten al său, Travis. Acesta apelase la o soluție disperată din dorința de a face rost de banii necesari continuării tratamentului soției sale - Crystal - bolnavă de cancer. În ciuda dificultăților prin care este nevoit să treacă, Dustin va constata în cele din urmă că până și acest episod nefericit din viața lui a avut un sens foarte bine stabilit: acela de a redeschide un capitol de mult uitat al vieții sale: cel despre iubire…

 

Dar acest thriller captivant nu este doar despre o anchetă minuțioasă care urmărește identificarea autorilor unui atentat terorist. Această carte este în egală măsură despre prietenie, drame familiale, boală, remușcări, frică și mai ales despre suferința care pare să ne însoțească pe fiecare dintre noi într-un fel sau altul pe drumul vieții. Iar lecția principală a acestei cărți este că niciodată nu te poți vindeca de suferință cauzând la rândul tău suferință.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Terri Blackstock

Traducător: Diana-Maria Trăncuță

Data apariției: februarie 2023

Titlu original: Aftermath

ISBN: 978-630-303-034-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: moarte, pericol, anchetă, conflict, iubire, prietenie, terorism, familie

Terri Blackstock
Terri Blackstock
Autor

Terri Blackstock este o autoare americană de succes , multe dintre cărțile ei aj...

vezi autor