TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dacă fug (Vol. 1) AI-TEB-DFVCAP-16-N-001
Vezi
galerie

Dacă fug (Vol. 1)

de Terri Blackstock

Titlu apărut în colecția Seria Dacă Fug la Act și Politon

Id: #261408

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cunoașterea adevărului poate fi o sursă de suferință?
 

Descriere produs

Dacă fug / If I Run – ultimul roman al lui Terri Blackstock va fi deopotrivă pe placul iubitorilor de romane polițiste dar și al iubitorilor de cărți de suspans și mister. Odată ce ai trecut de primele 20 de pagini, nu o vei mai putea lăsa din mână până nu vei afla finalul, la fel de neașteptat ca și răsturnările de situație de pe parcursul cărții.


„Nu-i ușor să-ți împachetezi întreaga viață într-o geantă de voiaj, dar nu am încotro”.


Casey Cox este o tânără de 25 de ani pe care viața a încercat-o de timpuriu cu provocări mult prea grele pentru ea. La numai 12 ani și-a găsit tatăl, fost polițist, spânzurat în living. Că a fost sinucidere sau nu, asta o vom afla mai târziu, cert e că, acum, 13 ani mai târziu, când Casey este principala suspectă pentru uciderea bunului ei prieten, jurnalistul Brent Pace, ea se gândește la sinucidere. În panica generată de această situație, sinuciderea pare o idee salvatoare. Dar Casey este „fata curajoasă” a tatălui ei, așa cum obișnuia acesta s-o numească, prin urmare, își păstrează luciditatea și speranța că există o ieșire din orice situație care pare fără scăpare la un moment dat, și renunță:
„Într-un final renunț la idee. Să-mi iau viața ar fi un gest prea egoist. Prea multe piese de domino s-ar prăbuși, și prea mulți oameni ar fi afectați, și nu doar pentru o zi sau o săptămână, ci pentru ani… pentru decenii”.


Casey renunță la ideea sinuciderii de dragul familiei sale, a surorii, a nepoatei și mai ales a mamei sale, rămasă cu sechele psihice după tragedia petrecută cu tatăl ei. Își ia așadar soarta în mâini și se trezește subit o fugară care se încadrează perfect în tiparul unei criminale. Are 12.000 de dolari moșteniți de la tatăl ei care o vor ajuta să se ascundă de polițiști pentru început, până va reuși să își găsească o slujbă și să câștige niște bani.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Terri Blackstock

Traducător: Alina Grozea

Data apariției: ianuarie 2016

Titlu original: If I Run

ISBN: 978-606-913-148-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: conflict, moarte, pericol, secret

 

Opinii editoriale

„Ultima carte a lui Blackstock, „Dacă fug”, este cel mai bun roman de suspans pe care l-am citit de câteva decenii încoace. Fremătând de secrete și de suspans care te țin cu sufletul la gură, cu personaje excepțional construite, este o poveste care te captivează până la final. Fugiți să o cumpărați! Atât e de bună!”

Colleen Coble, autoare

„Casey este un personaj care te intrigă…”

RT Book Reviews

„Blackstock… navighează cu măiestrie prin acțiunea alertă și plină de suspans… Dialogurile însuflețite și întorsăturile bruște de situație fac din această lectură una compulsivă, iar ultimul capitol, cu finalul său deschis, creează structura necesară pentru o continuare.”

Publishers Weekly
Terri Blackstock
Terri Blackstock
Autor

Terri Blackstock este o autoare americană de succes , multe dintre cărțile ei aj...

vezi autor