TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Întoarcerea acasă 978-606-097-300-3
Vezi
galerie

Întoarcerea acasă

de Kate Morton

Titlu apărut în colecția Raftul Denisei la Humanitas Fiction

Id: #431997

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Bestseller New York Times  •  Bestseller Sunday Times  •  Bestseller El País  •  Bestseller #1 Canada  •  Reader’s Digest Most Anticipated Books of the Year 2023


Autoarea a șapte romane publicate în 38 de limbi și vândute în peste 16 milioane de exemplare în 45 de țări, Kate Morton este cea mai iubită scriitoare australiană.

 

Alternînd magistral planurile, romanul Întoarcerea acasă, publicat în 2023, își acaparează cititorii cu întrebări aparent simple: Cum suntem dispuși să acționăm pentru a-i salva pe cei dragi? Putem face rău cu minciuni bine intenționate? Și, mai ales, ce înseamnă „acasă“ într-o lume care se schimbă cu o viteză derutantă?

 

Adelaide Hills, 1959, Ajunul Crăciunului. La sfârșitul unei zile caniculare, lângă un pârâu de pe domeniul familiei Turner, un localnic face o descoperire terifiantă. Orășelul Tambilla devine scena uneia dintre cele mai grele anchete judiciare din istoria Australiei de Sud, iar misterul morții lui Isabel Tuner și a copiilor săi rămâne parțial nedeslușit.


În 2018, după ce a lucrat o vreme ca jurnalistă la Londra și în urma unui divorț traumatizant, Jess are îndoieli în privința viitorului ei. Un telefon neașteptat o cheamă înapoi la Sydney, unde iubita sa bunică Nora, care o crescuse, a ajuns la spital în urma unei căzături ciudate. Întoarsă la Darling House, află o istorie de familie uluitoare, care i-a marcat destinul fără să fi știut. Un roman care combină armonios misterul cu saga de familie și povestea de dragoste, iar temele abordate sunt legate de abandon, singurătate, control.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kate Morton

Traducător: Sînziana Dragoş

Data apariției: august 2023

ISBN: 978-606-097-300-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 568

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Humanitas Fiction

Teme: anchetă, moarte, singurătate, Crăciun, familie

 

Loc în topurile Cartepedia

Kate Morton
Kate Morton
Autor

Kate Morton s-a născut în 1976 la Berri, în sudul Australiei, fiind cea mai mare...

vezi autor