TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O nuntă (un pic) mortală
Vezi
galerie

O nuntă (un pic) mortală

de Jesse Q. Sutanto

Titlu apărut în colecția Leda Bazaar la Leda

Id: #430780

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Ce se întâmplă când amesteci (cu totul și cu totul accidental) o crimă cu două mii de invitați la o nuntă și apoi arunci un ipotetic blestem asupra a trei generații ale unei familii de imigranți chino-indonezieni? Obții patru mătușici asiatice băgăcioase care sar în ajutor!


În curând un film original Netflix!


Când Meddelin Chan sfârșește prin a-și ucide din greșeală partenerul de la întâlnirea pe nevăzute, băgăcioasa ei mamă le cheamă în ajutor pe și mai băgăcioasele mătuși ale tinerei pentru a scăpa de cadavru. Din nefericire, sarcina de a face nevăzut trupul se dovedește a fi mult mai dificilă decât își imaginau – în special când cadavrul este ascuns, deloc inspirat, într-un frigider pentru prăjituri de la nunta de miliardari pe care Meddy, mama ei și mătușicile o organizează pe o insulă din largul coastei californiene. Este cel mai grandios eveniment pe care a pus mâna firma protagonistelor, și nimic, nici măcar un leș dezgustător, nu va sta în calea elaboratelor flori din cremă de unt de pe tortul nupţial.

 

Lucrurile devin din neplăcute un adevărat coșmar când marea iubire din liceu a lui Meddy – și, totodată, băiatul căruia i-a frânt inima – apare pe neașteptate în mijlocul haosului de la nuntă. Este oare posibil ca tânăra să scape de acuzaţiile de crimă, să își recucerească fostul iubit și să organizeze o nuntă de poveste, toate într-un singur weekend?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jesse Q. Sutanto

Traducător: Alexandru Macovescu

Data apariției: iunie 2023

ISBN: 978-606-088-304-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: iubire, moarte, familie, conflict, umor

Editura: Leda

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Vara este momentul perfect pentru a te relaxa, a-ți hrăni sufletul și a te pierde în lumi magice și povestiri captivante. Cu atât de multe opțiuni disponibile, este ușor să te simți copleșit atunci câ......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Incredibil de inteligentă, demenţial de amuzantă și pe de-a-ntregul fermecătoare, această poveste va deveni cu siguranţă una dintre cărţile anului!”

EMILY HENRY

„Comparaţiile cu Asiatici bogaţi și nebuni sunt potrivite, întrucât autoarea prezintă în detaliu cheltuielile extravagante și stilul de viaţă luxos al celor incredibil de bogaţi. Povestea este condimentată cu confuzii legate de identitatea personajelor, o gașcă de cavaleri de onoare beţi, patru surori adorabil de amuzante și un umor mușcător care se apropie mai degrabă de filmul Indicii.”

Kirkus Reviews

„Sutanto combină în mod strălucit scene amuzante și elemente specifice de cultură într-o comedie romantică/poveste polițistă plină de imprevizibil, care o surprinde pe Meddy în timp ce încearcă să jongleze cu datoria față de familie, o posibilă arestare și o mireasă de coșmar. Am râs în hohote, și la fel veți face și voi!”

USA Today

„Sincronizare perfectă de situații comice, neînțelegeri, slăbiciuni sentimentale și posibile comploturi eșuate. […] Liantul este Meddelin – îndrăzneață, capabilă, dar și sclava mai vârstnicelor membre ale familiei, care sunt disperate să îi țină companie.”

The New York Times Book Review

„Jumătate thriller, jumătate comedie romantică, romanul lui Sutano ne oferă porția bună de râs de care avem cu toții nevoie zilele astea!”

Marie Claire

„Combină un thriller cu o comedie romantică, adaugă un pic de Weekend cu Bernie și vei obține o carte emoționantă și delicios de amuzantă. […] Dacă îți plac comediile romantice, nu rata această poveste!”

BookRiot
Jesse Q. Sutanto
Jesse Q. Sutanto
Autor

JESSE Q. SUTANTO are un masterat în scriere creativă obținut la Oxford Universit...

vezi autor