TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Invitație la nuntă 978-606-088-376-0
Invitație la nuntă
Vezi
galerie

Invitație la nuntă

de Amanda Jayatissa

Titlu apărut în colecția Leda Bazaar, Thriller Leda la Leda

Id: #433218

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Își vor dori să nu îi fi trimis niciodată...
 

Descriere produs

Ce-ar putea fi mai rău decât nunta fostului iubit cu cea mai bună prietenă a ta din copilărie? Să fii acuzată de uciderea ei… Un thriller periculos de obsedant despre o extravagantă nuntă srilankeză la finalul căreia nu toți participanții vor supraviețui!


Atunci când este invitată la excentrica nuntă a lui Kaavi, Amaya este surprinsă și deopotrivă întristată să afle în sfârșit vești despre fosta ei cea mai bună prietenă, după prea mulți ani de tăcere. După ce tânăra descoperă că mirele este nimeni altul decât fostul ei iubit, nu mai are decât un gând: să împiedice această căsătorie cu orice preț!

 

Curând începe săptămâna dedicată evenimentului, iar zvonuri despre trecutul miresei ies la suprafață, așa că Amaya simte că cineva a luat-o în vizor. În clipa în care Kaavi dispare și se presupune că este moartă, toate dovezile indică faptul că Amaya ar fi vinovată.

 

Totuși, nimic nu este ce pare, căci Jayatissa dezvăluie cu iscusință ca toți invitații la nuntă au câte un secret întunecat, dar și planuri misterioase, iar Amaya nu este singura care plănuiește să o împiedice pe Kaavi să spună „da” și să o lase să trăiască fericită până la adânci batrâneți.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Amanda Jayatissa

Traducător: Alexandru Macovescu

Data apariției: noiembrie 2023

Titlu original: You re Invited

ISBN: 978-606-088-376-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 448

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

Teme: căsătorie, moarte, prietenie, secret, supraviețuire

 

Opinii editoriale

„Incredibil de inteligent și cu o intrigă pusă la punct în chip desăvârșit, cu indicii perfect aranjate și un final exploziv, Invitație la nuntă îi va determina pe cititori să facă supoziții și să se întrebe în cine pot sau nu avea încredere sau cine este adevăratul personaj malefic. Un thriller păcătos de bun!”

MARY KUBICA, autoarea romanului Cealaltă doamnă

„Un roman plin de răsturnări de situație năucitoare. Efectiv, nu puteam da paginile suficient de repede! Un thriller pe care nu îl mai poți lăsa din mână!”

GREER HENDRICKS, autoarea romanului Soția dintre noi

„Amintește de sora cu probleme psihice și însetată de sânge din romanul Asiatici bogați și țicniți – ingenios, întortocheat și incredibil de savuros! Thrillerul Amandei Jayatissa poate fi interpretat atât ca o amețitoare cameră a oglinzilor, cât și ca o analiză tranșantă a celor privilegiați și puternici, precum și a complexelor relații de prietenie dintre femei.”

ANDREA BARTZ, autoarea bestsellerului N-am fost niciodată acolo

„Umorul sumbru al lui Jayatissa strălucește în acest thriller palpitant care reușește să arunce săgeți înspre susținătorii culturii influencerilor și ai clasei dominante, în timp ce le oferă cititorilor detalii privind ce înseamnă viața în elita srilankeză.”

ASHLEY WINSTEAD, autoarea romanului În visul meu am un cuțit în mână

„Un carusel de emoții care te va împinge să faci supoziții la fiecare pas. Acest thriller inteligent este o combinație între filmul La cuțite și romanul Lista de invitați, și îți va lăsa o gaură de pumnal tip Gillian Flynn în inimă!”

MAY COBB, autoarea romanului The Hunting Wives