TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Viața întârziată a lui Amy Byler 978-606-088-410-1
Viața întârziată a lui Amy Byler
Vezi
galerie

Viața întârziată a lui Amy Byler

de Kelly Harms

Titlu apărut în colecția Leda Bazaar la Leda

Id: #434112

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Viața e ca o carte: ca să ajungi la partea bună, trebuie să dai pagina.


Un roman finalist la Goodreads Choice Awards care îi va încânta pe fanii unor cărți precum Unde ai dispărut, Bernadette? și Eleanor Oliphant se simte excelent.

 

Suprasolicitată și subapreciată, Amy Byler este o mamă singură care are disperată nevoie de o pauză. Așa că, atunci când soțul măcinat de vinovăție că a abandonat-o apare și se oferă să aibă grijă de copiii lor pe timpul verii, îi acceptă propunerea și fuge din Pennsylvania rurală tocmai la New York.

 

De obicei cu picioarele pe pământ și manierată, Amy începe să își facă de cap în orașul care nu doarme niciodată. Aici descoperă o viață culturală bogată, mult rafinament și, cu puțină încurajare din partea prietenilor ei, acceptă și câteva întâlniri pe nevăzute. Când un anume bărbat își croiește rapid drum către inima ei, Amy riscă să se piardă complet în evadarea neașteptată și, pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, își dă seama că trebuie să ia o decizie imposibilă: să accepte acest nou capitol captivant al vieții ei sau să se întoarcă la monotonia pe care a lăsat-o în urmă.

 

Dar, înainte de a putea alege, cele două lumi sunt aduse laolaltă de o situație de criză, iar Amy se vede pusă în fața unui viitor care ar putea presupune să își piardă ambele laturi ale personalității, precum și orice vis pe care l-a nutrit vreodată.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kelly Harms

Traducător: Carmen Ion

Data apariției: ianuarie 2024

ISBN: 978-606-088-410-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

Teme: curaj, iubire, libertate, prietenie, umor

 

Opinii editoriale

„Un roman perfect și incredibil de amuzant care îi va face pe cititori să o îndrăgească pe această eroină improbabilă, adorabilă și cu care se pot identifica multe femei, Viața întârziată a lui Amy Byler este evadarea supremă – și le va face mamele de pretutindeni să se întrebe dacă nu cumva este timpul pentru o #mamispringa.”

New York Journal of Books

„Bibliotecarii și iubitorii de cărți se vor îndrăgosti de Amy! Harms scrie o proză ușor de citit, dar plină de lacrimi, râsete și personaje fermecătoare, cu care te poți identifica.”

Library Journal

„În Viața întârziată a lui Amy Byler, cititorii se vor conecta cu neașteptata călătorie a personajului principal în căutarea libertății și a autodescoperirii, relatată cu umorul caracteristic lui Harms.”

AMY E. REICHERT, autoarea romanului The Optimist’s Guide to Letting Go

„O analiză fermecătoare, amuzantă și în care te poți regăsi a vieții de părinte, a divorțului, a întâlnirilor și a tuturor lucrurilor pe care le presupun acestea. Nimeni nu ajunge direct în inima vieții – în toată hilaritatea și durerea ei – mai bine decât Kelly Harms. De departe una dintre cărțile mele preferate!”

KRISTY WOODSON HARVEY, autoarea romanului Slightly South of Simple

„M-am îndrăgostit de Amy și de toți prietenii săi bine intenționați din călătoria în care pornește pentru a afla cine este ea cu adevărat. Extrem de distractiv!”

MADDIE DAWSON, autoarea bestsellerului Matchmaking for Beginners