TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Între două iubiri 978-606-088-432-3
Între două iubiri
Vezi
galerie

Între două iubiri

de Taylor Jenkins Reid

Titlu apărut în colecția Leda Bazaar la Leda

Id: #434426

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Autoarea bestsellerului Cei șapte soți ai lui Evelyn Hugo le oferă cititorilor o nouă și uluitoare poveste de dragoste despre o femeie silită să aleagă între soțul pe care îl credea mort și logodnicul care a ajutat-o să redescopere frumusețea vieții în perioada de „văduvie”.


Desemnată cea mai bună carte a verii de Cosmopolitan, InStyle, Redbook, Us Weekly, PopSugar, BuzzFeed, Bustle, Brit+Co, Parade.


One True Loves – un film din 2023, cu Phillipa Soo, Simu Liu și Luke Bracey în rolurile principale.


La 20 de ani, Emma Blair se căsătorește cu Jesse, iubitul ei din liceu. Cei doi își construiesc împreună o viață care nu corespunde așteptărilor părinților sau ale oamenilor din orășelul lor natal din Massachusetts. Emma și Jesse călătoresc prin toată lumea, trăind la maximum și profitând de orice aventură le iese în cale.

 

În ziua când ar fi trebuit să își sărbătorească prima aniversare a nunții, Jesse, aflat într-un elicopter deasupra Pacificului, dispare. Pur și simplu, dispare pentru totdeauna!

 

Emma renunță la slujbă și se mută din nou în orașul natal, într-o încercare de a-și recăpăta echilibrul. După o vreme, tânăra, ajunsă acum la 30 de ani, îl întâlnește din întâmplare pe vechiul ei prieten, Sam, și, fără să vrea, se îndrăgostește din nou. Când Emma și Sam se logodesc, femeia simte că a primit o nouă șansă la fericire.

 

Asta până când Jesse este găsit. Bărbatul a supraviețuit accidentului de elicopter și în toți anii aceștia a încercat să se întoarcă acasă, la nevasta lui. Trezindu-se aproape peste noapte cu un soț și un logodnic, Emma trebuie să-și dea seama cine este și ce își dorește de la viață, încercând în același timp să-i protejeze pe cei pe care îi iubește.

 

Care dintre cei doi bărbați este iubirea ei adevărată? Și ce înseamnă să iubești cu adevărat? Emma știe că trebuie să-și asculte inima, doar că nu este sigură ce îi comunică aceasta.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Taylor Jenkins Reid

Traducător: Alina Bâltâc

Data apariției: ianuarie 2024

ISBN: 978-606-088-432-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Leda

Teme: aventură, căsătorie, iubire, supraviețuire

 

Opinii editoriale

„Cutremurătoare! […] Această senzațională poveste de dragoste te va tulbura.”

COSMOPOLITAN

„Nimeni nu scrie mai bine decât Taylor Jenkins Reid despre viață și iubire!”

INSTYLE

„Sfâșietoarea poveste imaginată de Reid se învârte în jurul întrebării dacă este posibil să ai mai multe suflete-pereche.”

US WEEKLY

„O abordare unică a unui subiect extrem de delicat.”

SAM STILL READING

„Pe măsură ce dai pagină după pagină, personajele te cuceresc și te fac să te atașezi de ele. Ajungi să fii parte din poveștile lor, din vie­țile lor și, uau!, dintr-odată îți dai seama că acestea au ajuns să își facă un locșor permanent în inima ta.”

BOOK GEEKS
Taylor Jenkins Reid
Taylor Jenkins Reid
Autor

Taylor Jenkins Reid s-a născut în Acton, Massachusetts, și a cochetat cu literat...

vezi autor
Alina Bâltâc
Alina Bâltâc
Traducător

Alina Bâltâc este redactor de carte, jurnalistă și traducătoare. A terminat Facu...

vezi autor