TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Într-o noapte cu o mie de stele 9789733415022
Într-o noapte cu o mie de stele
Vezi
galerie

Într-o noapte cu o mie de stele

de Andrea Yaryura Clark

Id: #430088

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Andrea Yaryura Clark reușește să întrețeasă o poveste complexă de dragoste și rezistență în fața traumei, în care un cuplu tânăr trebuie să facă față urmărilor „Războiului murdar” din Argentina, iar o fiică să afle adevărul despre originile ei.

 

Argentina, 1973. Santiago și Valentina par să formeze perechea perfectă, în ciuda originilor sociale diferite sau a tumultului politic al vremii. Însă în scurt timp, în toiul „Războiului Murdar”, lucrurile iau o întorsătură neașteptată: prieteni de‑ai lor încep să dispară și, mai mult, Valentina devine și ea una dintre ținte.

 

New York, 1998. Paloma este o tânără în căutarea propriei direcții în viață. Când, la o cină importantă, își face apariția o veche și misterioasă cunoștință de‑a părinților ei,  Paloma vrea să afle mai multe despre faptele de bravură din tinerețe ale tatălui ei, Santiago Larrea.

 

Ajunsă în Argentina, Paloma îl întâlnește pe Franco, membru al unei grupări dornice să descopere ce s‑a întâmplat cu rudele lor dispărute, asasinate sau decedate în perioada „Războiului Murdar”. Alături de el, Paloma descoperă, pas cu pas, detalii emoționante și dure ale unui trecut pe care mulți au încercat să‑l ascundă, dar și căile previzibile ale iubirii.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Andrea Yaryura Clark

Traducător: Oana Celia Gheorghiu

Data apariției: mai 2023

Titlu original: On a Night of a Thousand Stars

ISBN: 9789733415022

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Univers

Teme: iubire, război, societate

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Vara este momentul perfect pentru a te relaxa, a-ți hrăni sufletul și a te pierde în lumi magice și povestiri captivante. Cu atât de multe opțiuni disponibile, este ușor să te simți copleșit atunci câ......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

Această carte aduce o lumină asupra unei perioade întunecate din istoria Argentinei, asupra efectelor celei mai crunte dictaturi din istoria țării și a consecințelor ei, pentru cei rămași în urmă și pentru supraviețuitori.


Greer Hendricks, coautoare a cărții „The Wife Between Us”, bestseller New York Times.

Tulburător și plin de speranță în același timp, romanul Într‑o noapte cu o mie de stele explorează forța și rezistența iubirii și a legăturilor de familie în fața haosului și a tragediei. Este un debut profund emoționant, oportun și important.

Cristina Alger, autoarea bestsellerului New York Times „Girls Like Us”

Un debut ingenios menit să ne reamintească de faptul că trecutul unei țări nu poate fi niciodată lăsat în urmă.

Kirkus Review