TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Marketingul simplificat
Marketingul simplificat
Vezi
galerie

Marketingul simplificat

de Donald Miller, Dr. J.J. Peterson

Id: #430838

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Un ghid pas cu pas marca StoryBrand pentru orice afacere
 

Descriere produs

Marketingul simplificat: Un ghid pas cu pas marca StoryBrand pentru orice afacere/ Marketing Made Simple: A Step-by-Step StoryBrand Guide for Any Business de Donald Miller și dr. J.J. Peterson este cartea care îți oferă toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți crea o pâlnie de vânzări, adică, o modalitate simplă de a-ți crește vânzările. Asta pentru că, Donald Miller este de părere că multe afaceri pierd zilnic clienți din cauza faptului că pur și simplu nu au un plan foarte clar de vânzări. Însă, odată ce vei avea o pâlnie de vânzări, vei ști foarte clar cum trebuie să arate planul tău de marketing și vei economisi totodată o mulțime de timp și de bani. 

 

Obiectivul declarat al cărții este așadar simplificarea implementării unei strategii de marketing. În acest sens, vei învăța cum să creezi o serie de instrumente practice de marketing precum: fraze de tip „one-liner”, care vor stârni curiozitatea clienților; wireframe-uri (n.r: schițe) pentru site-uri web capabile să vândă; landing page-uri care îi vor intriga pe clienți, și-i vor face să-și dorească să afle mai multe despre problemele pe care le rezolvi, generatoare de lead-uri care le vor oferi revelații în privința felului în care produsele și serviciile tale îi pot ajuta pe oameni să-și rezolve problemele; campanii prin e-mail care îi vor face să aibă încredere în tine; precum și e-mailuri de vânzări și îndemnuri la acțiune prin care le vei cere clienților un angajament, fără să pari un agent de vânzări meschin.

 

Pentru cei familiarizați cu metoda StoryBrand, creată de Donald Miller, cartea aceasta reprezintă un manual de implementare a metodei descrise în cartea intitulată Creează un StoryBrand, apărută în limba română la editura ap! (ACT și Politon).

extinde
 

Detalii produs

Autor: Donald Miller, Dr. J.J. Peterson

Data apariției: iulie 2023

Titlu original: Marketing Made Simple: A Step-by-Step StoryBrand Guide for Any Business

ISBN: 978-630-303-124-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Donald Miller
Donald Miller
Autor

Donald Miller este CEO al StoryBrand, o platformă online care oferă consultanță...

vezi autor