TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mai bogat, mai înțelept, mai fericit 978-630-303-142-2
Mai bogat, mai înțelept, mai fericit
Vezi
galerie

Mai bogat, mai înțelept, mai fericit

de William Green

Id: #433857

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum câștigă cei mai mari investitori ai lumii pe piețele financiare și în viață
 

Descriere produs

Mai bogat, mai înțelept, mai fericit: Cum câștigă cei mai mari investitori ai lumii pe piețele financiare și în viață/ Richer, Wiser, Happier: How the World's Greatest Investors Win in Markets and Life de William Green este cartea care îți va arăta cum reușesc să câștige atât la bursă, cât și în viață, adevărații titani ai lumii investițiilor găsind nenumărate modalități de a-și optimiza șansele de succes. 

 

Pentru scrierea cărții de față, autorul a intervievat peste 40 de investitori (unii dintre cei mai buni din lume) care au controlat trilioane de dolari în numele a milioane de oameni. Stând de vorbă cu ei, William Green a aflat ceva mai mult de la aceștia decât niște trucuri câștigătoare de investiții. El a aflat cum își gestionează ei timpul; cum își creează un mediu calm în care să gândească; cum își aleg persoanele cu care se întâlnesc și pe cine evită; cum se feresc de prejudecăți; cum se folosesc de greșeli pentru a învăța din ele și cum reușesc să le evite pe viitor; cum gestionează stresul și problemele; cum percep onestitatea și integritatea sau cum își cheltuiesc și își donează banii, încercând să își construiască o viață plină de semnificație, care transcende banii.

 

Poveștile pe care le vei descoperi în fiecare capitol te vor fascina cu siguranță, pentru că sunt despre personalități pe care le admiri, pentru că sunt despre oameni care își trăiesc visul și mai ales pentru că te pot inspira și pe tine  să gândești și să trăiești astfel încât să te simți mai împlinit și mai fericit. Este vorba mai exact despre poveștile de succes ale lui: Charlie Munger, Mohnish Pabrai, Sir John Templeton, Howard Marks, Jean-Marie Eveillard, Bill Miller, Laura Geritz sau Joel Greenblatt.

extinde
 

Detalii produs

Autor: William Green

Data apariției: decembrie 2023

ISBN: 978-630-303-142-2

Copertă: Paperback brosat

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon