TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Contabilitate financiară 978-606-26-1794-3
Contabilitate financiară
Vezi
galerie

Contabilitate financiară

de Gheorghe Lepădatu, Luminiţa Jalbă

Titlu apărut în colecția Științe economice. Pro Universitaria la Pro Universitaria

Id: #223454

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Contabilitate financiară” este o lucrare care se adresează tuturor celor care doresc să aprofundeze mecanismele contabilității, dar și celor care au un hobby pentru contabilitate. Această lucrare de contabilitate financiară reprezintă un ghid pentru studenții și masteranzii de la disciplinele de contabilitate studiate la facultățile cu profil economic, dar și pentru practicienii contabili.

 

Lucrarea este structurată în zece capitole și abordează o problematică complexă, respectând succesiunea claselor de conturi din Planul de conturi general și permite înțelegerea și găsirea soluțiilor corecte pentru fiecare problemă ce prezintă interes din punct de vedere practic. În acest context, în cele zece capitole ne-am ocupat de modalitatea de înregistrare în contabilitate a principalelor operații economice de la nivelul entităților.

 

Am prezentat și conturile care se referă la capitaluri, imobilizări, stocuri și producție în curs de execuție, terți, disponibilități, cheltuieli și venituri, iar la finalul lucrării am prezentat o monografie contabilă pentru o entitate comercială și am pus accentul pe lângă documentele justificative, declarațiile impuse de legislația în vigoare și pe documentele centralizatoare și de sinteză (balanțele de verificare, registrele de contabilitate și situațiile financiare anuale).”

Autoarea

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gheorghe Lepădatu, Luminiţa Jalbă

Data apariției: decembrie 2023

ISBN: 978-606-26-1794-3

Copertă: Paperback

Număr pagini: 506

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Pro Universitaria

 

Loc în topurile Cartepedia