TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Inovarea socială și reforma serviciilor publice în cadrul colectivităților locale. 978-606-26-1745-5
Vezi
galerie

Inovarea socială și reforma serviciilor publice în cadrul colectivităților locale.

de Gabriela-Cristina Pătrașcu

Id: #432378

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Reforma serviciului public, inovarea socială, dar și transformarea administrației publice pentru îmbunătățirea propriilor performanțe și relațiilor cu cetățenii constituie teme de o mare complexitate și actualitate.

 

Inovarea socială și reforma serviciilor publice în cadrul colectivității locale reprezintă un studiu aprofundat al inovării sociale și al interacțiunii acesteia cu procesul reformei serviciilor publice la nivelul colectivităților locale în statele europene, în contextul socio-economic actual caracterizat printr-o serie de fenomene complexe care exercită o presiune în creștere asupra administrației publice.

 

Propunând un model complex de analiză care să poată fi utilizat pentru aplicarea inovării sociale în domeniul serviciului public, cartea abordează totodată o serie de teme conexe de mare interes, precum procesul de reformă în serviciul public la nivel european și în statele membre, într-o manieră comparativă, dar și tipologia diversă a inovării sociale și a inovării în sectorul public. Atât conceptele explorate, cât și modalitatea prezentării acestora constituie elemente de noutate pentru domeniul științelor administrative, cartea contribuind, astfel, la îmbogățirea literaturii de specialitate specifice.

 

Lucrarea poate fi o sursă importantă de documentare atât pentru cercetători, cadre didactice, studenți, cât și pentru profesioniștii din sfera administrației publice. Aceasta constituie un demers științific derulat pe parcursul a peste două sute de pagini, explorând și valorizând peste două sute de surse bibliografice, lucrări de referință în domeniu, articole și studii de specialitate, documente și rapoarte ale instituțiilor Uniunii Europene, precum și trimiteri la legislația în domeniu pe plan național și mai ales internațional.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gabriela-Cristina Pătrașcu

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 978-606-26-1745-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 240

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Pro Universitaria

Gabriela-Cristina Pătrașcu
Gabriela-Cristina Pătrașcu
Autor

Este lector universitar doctor la Facultatea de Drept și Științe Administrative,...

vezi autor