TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Povești cu lipici 978-630-303-178-1
Vezi
galerie

Povești cu lipici

de Kindra Hall

Id: #434340

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum poate storytellingul să captiveze clienții, să influențeze publicul și să îți transforme afacerea
 

Descriere produs

Povești cu lipici: Cum poate storytellingul să captiveze clienții, să influențeze publicul și să îți transforme afacerea/ Stories that Stick: How Storytelling Can Captivate Customers, Influence Audiences, and Transform Your Business de Kindra Hall este o carte fascinantă despre puterea irezistibilă a poveștilor. Pentru că poveștile bine alese și spuse exact în momentul potrivit pot schimba comportamente, pot corecta greșeli, pot înmuia inimi, pot atrage mai multe  vânzări, și chiar mai mult decât atât, pot schimba destine. Fie că acestea sunt ale unor oameni, sau ale unor afaceri…

 

O astfel de poveste, convingătoare și bine spusă, care a venit exact la momentul potrivit, l-a schimbat de exemplu pe un bărbat care nu acorda nicio atenție îngrijirii personale, povestea parfumului Eight & Bob, folosit de fostul  președinte al SUA, John F. Kennedy. În timp ce se afla în vacanță în Ljubljana, un vânzător ambulant a încercat să-i vândă acest parfum. În ciuda faptului că bărbatul nu s-a arătat câtuși de puțin interesat de parfumuri, vânzătorul și-a  spus povestea plin de entuziasm până la capăt. Iar povestea lui s-a dovedit a fi atât de interesantă, încât, în final, bărbatul s-a hotărât să-l cumpere, fără nici măcar să-l miroasă înainte. Bărbatul respectiv era soțul autoarei cărții  de față, Kindra Hall, iar întâmplarea, deși destul de neînsemnată, a avut o contribuție destul de importantă la scrierea acestei cărți.  

 

Kindra Hall este speaker și storyteller premiat. Articolele ei au fost publicate pe site-urile Entrepreneur.com și Inc.com, fiind în același timp redactor colaborator al revistei Success. Colaborează cu diferite branduri și vorbește în numele lor pentru a le ajuta să se folosească de puterea storytellingului. 

 

Trăiește în New York City împreună cu soțul ei și cu cei doi copii ai lor, un băiat și o fată. Are o bicicletă staționară Soul Cycle pe care o folosește cu entuziasm, preferă locul de la fereastră în avion și întotdeauna își bea cafeaua  rece. Și încă ceva... este extrem de simpatică!!!

 

Așadar, dacă vrei să afli cum le poate schimba storytellingul modul de gândire al celor implicați în afaceri, dar și modul în care aceștia simt și se comportă, dar mai ales, dacă vrei să afli cum poți folosi și tu această putere pentru a  te bucura de mai mult succes în societate și în afaceri, cartea de față îți va fi de un real folos.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kindra Hall

Data apariției: ianuarie 2024

ISBN: 978-630-303-178-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon