TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mereu învingător
Vezi
galerie

Mereu învingător

de Mark Batterson

Id: #430139

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
7 obiceiuri zilnice care să te ajute să te stresezi mai puțin și să realizezi mai mult
 

Descriere produs

Mereu învingător: 7 obiceiuri zilnice care să te ajute să te stresezi mai puțin și să realizezi mai mult / Win the Day: 7 Daily Habits to Help You Stress Less & Accomplish More de Mark Batterson pleacă de la premisa că pentru a reuși să ne descurcăm mai bine în viața de zi cu zi, trebuie să învățăm să ne concentrăm pe ceea ce se află la îndemâna noastră și să facem abstracție de lucrurile care abia se întrezăresc. Cu alte cuvinte, pentru a avea o viață de succes trebuie să învățăm să trăim în compartimente etanșe de timp, cucerind rând pe rând, fiecare zi. Sau altfel spus, atunci când ne propunem să trăim doar pentru o zi așa cum ne-am dori, vom reuși să repetăm acest tipar la infinit, bucurându-ne de viața la care am visat mereu. Secretul constă în a ne demonstra pentru o zi că putem. Iar pentru ca misiunea noastră să fie mai ușoară, autorul ne pune la dispoziție în această carte șapte obiceiuri care ne vor ajuta să fim învingători în fiecare zi. 


Motivul pentru care Mark Batterson face acest lucru este convingerea lui că: „aproape oricine poate să realizeze aproape orice, dacă muncește destul de mult, de intens și de inteligent.” Așadar, dacă îți era dor de o lectură tipică de dezvoltare personală, ți-ai ales cartea potrivită!


Conform unui studiu realizat de psihologii Matthew Killingsworth și Daniel Gilbert, o persoană obișnuită își petrece 46,9% din timp gândindu-se la altceva decât la ceea ce face în momentul prezent. Astfel, suntem pe jumătate prezenți în jumătate din timp, ceea ce înseamnă că trăim doar pe jumătate. Din acest motiv, cei mai mulți dintre noi ratăm prezentul, fiind mult prea preocupați de trecut și mult prea îngrijorați de viitor. Prin urmare, pentru a fi învingători în fiecare zi, trebuie să trăim mai mult în prezent, este de părere Batterson și să abordăm fiecare zi ca și cum ar fi ultima sau prima din viața noastră.


Schimbarea oricărui obicei ar trebui să înceapă cu o întrebare simplă: Poți să practici acel obicei care ți-ar putea schimba viața timp de o zi? Pentru că, dacă răspunsul tău este pozitiv, înseamnă că ai toate șansele să ți-l poți însuși pentru totdeauna. Așadar, învață să trăiești în compartimente etanșe de timp, și vei reuși orice îți vei pune în minte!




Alte titluri pentru MarkBatterson (autor):
Fă-o timp de o zi! (2023) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Mark Batterson

Data apariției: iunie 2023

Titlu original: Win the Day: 7 Daily Habits to Help You Stress Less & Accomplish More

ISBN: 978-630-303-115-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: succes