TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Banii. Stăpânește jocul AI-TOR-BSJ7PS-18-N-001
Vezi
galerie

Banii. Stăpânește jocul

de Tony Robbins

Id: #261384

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
7 pași simpli spre libertate financiară
 

Descriere produs

Banii. Stăpânește jocul. 7 Pași simpli spre libertate financiară / Money. Master the Game de Tony Robbins este un ghid care se adresează tuturor celor care vor să devină independenți din punct de vedere financiar și care vor să își asigure o bătrânețe liniștită, lipsită de grija banilor. Totodată, cartea lui Tony Robbins este și un valoros manual de educație financiară, mai ales pentru noi românii, care, potrivit Băncii Mondiale, ocupăm locul 122 din 143 de țări la capitolul cunoștințe financiare. În orice caz, indiferent cu cei vei rămâne după această lectură, bani sau doar cunoaștere, această carte te va face în mod sigur mai bogat.

 

Pentru cartea de față, Tony Robbins a depus o muncă de documentare asiduă, intervievând timp de șapte ani, 50  de oameni geniali în domeniul financiar, care au știut să câștige bani și în perioadele economice bune dar și în cele mai rele. 

 

„Dacă ai un miliard de dolari și ești nerecunoscător, ești un om sărac. Dacă ai foarte puțin dar ești recunoscător pentru ce ai, ești realmente un om bogat.”

 

O parte din secretele acestor miliardari realizați prin forțe proprii, laureați ai Premiului Nobel și titani ai finanțelor, pe care le poți folosi și tu pentru a face bani, le regăsești în această carte în Secțiunea 6. Iar ele pot face diferența între „a te pensiona confortabil și a muri falit”. În plus, la sfârșitul cărții nu te vei mai simți un simplu amator în lumea finanțelor, semn că Robbins a reușit așadar ceea ce și-a propus cu această carte: să reducă lumea complexă a finanțelor la nivelul de înțelegere a unui public larg.

 

„Această carte este dedicată unui rezultat principal: să te aranjeze astfel încât să ai un venit pe viață fără să mai trebuiască să muncești vreodată. Libertate financiară reală.”

 

În plus, Robbins vrea să te ajute să treci de la a munci pur și simplu pentru bani la stadiul în care banii muncesc pentru tine.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tony Robbins

Data apariției: iunie 2023

Titlu original: Money. Master the Game

ISBN: 978-630-303-128-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 800

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x22,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: succes

Tony Robbins
Tony Robbins
Autor

Anthony (Tony) Robbins s-a impus ca o autoritate în domeniul financiar, fiind el...

vezi autor