TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Secretul veacurilor
Vezi
galerie

Secretul veacurilor

de Robert Collier

Id: #426338

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Secretul veacurilor / The Secret of the Ages de Robert Collier este o lectură care va fi cu siguranță pe placul tuturor acelora care vor mai mult, știu că pot mai mult, însă se mulțumesc deocamdată cu puțin. Cartea aceasta este pentru toți aceia care au nevoie de o sursă de inspirație pentru a-și părăsi zona de confort și a începe să facă ceea ce doresc cu viața lor.


Cu alte cuvinte, Secretul Veacurilor îți va arăta că ai o putere interioară nefolosită și te va învăța metode simple și directe de a o folosi pentru a obține atât fericirea domestică, cât și succesul în afaceri.

 

Această putere interioară se numește subconștient și reprezintă, din punctul de vedere al lui Robert Collier, un gigant adormit, de puterea căruia prea puțini dintre noi suntem conștienți. Acest gigant poate fi pentru fiecare dintre noi asemenea geniului lămpii lui Aladin, capabil să ne îndeplinească orice dorință. Tot ce trebuie să facem în acest sens este să lăsăm în urmă limitările minții conștiente și să pătrundem plini de încredere pe tărâmul plin de posibilități al subconștientului. Valorificând inteligent resursele nelimitate ale acestuia, bogăția, succesul și fericirea vor fi mai ușor de atins ca niciodată. Deschide această carte și află secretul!

 

„Secretul veacurilor” este o lectură potrivită pentru toți oamenii care nu vor să stea pe loc, care refuză să se oprească din evoluție, care vor să își valorifice la maximum potențialul, și să profite de energia infinită care îi înconjoară.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Robert Collier

Data apariției: septembrie 2022

Titlu original: The Secret of the Ages

ISBN: 9786303030173

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: succes