TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bani fericiți
Vezi
galerie

Bani fericiți

de Ken Honda

Id: #430138

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Arta japoneză de a face pace cu banii tăi
 

Descriere produs

Bani fericiți: Arta japoneză de a face pace cu banii tăi/ Happy Money: The Japanese Art of Making Peace with Your Money de Ken Honda este cartea care te va ajuta să cunoști banii ceva mai bine decât până acum, să-ți privești viața într-o lumină cu totul nouă și să-ți schimbi relația pe care o ai cu banii. Este cartea care îți va arăta că banii „râd” sau „plâng” în funcție de modul în care sunt oferiți sau primiți și că există câteva secrete, prea puțin cunoscute, pentru a duce o viață fericită, prosperă și liniștită. De asemenea, cartea aceasta te va face să te gândești la bani ca la o formă de energie pe care o transmiți mai departe.

 

Expertul în bani și fericire Ken Honda este unul dintre cei mai bine vânduți autori de cărți de dezvoltare personală din Japonia, având în portofoliu peste 50 de volume publicate și în jur de opt milioane de cărți vândute în Țara Soarelui Răsare. Ken Honda și-a descoperit vocația de a ajuta oamenii să ducă o viață mai prosperă și mai fericită, după ce a scris un eseu care s-a bucurat de un succes răsunător despre ceea ce a învățat de-a lungul anilor cu privire la câștigarea banilor și la modalitățile de a dobândi prosperitate. Contactat de o editură pentru a scrie o carte pe aceeași temă, Ken nu a ezitat nicio clipă, și așa, viața lui a căpătat o cu totul altă direcție. Ken Honda a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Waseda din Tokyo, iar înainte de a-și descoperi vocația de a scrie cărți, a fost consultant de afaceri și investitor. El este prima persoană din Japonia care a fost admisă în The Transformational Leadership Council, o organizație internațională formată din specialiști în dezvoltare personală.

 

„Bani fericiți” îți va răspunde la o serie întrebări care te-au preocupat de-a lungul timpului în legătură cu banii și te va convinge că, dacă îți vei vindeca suferințele provocate de bani, situația ta financiară se va schimba complet. Pentru că, este de părere Ken Honda:

 

„Banii – și, în consecință, viața – reprezintă o reflexie a convingerilor tale despre bani. Când crezi că pot fi folosiți în scopul binelui, că există din plin, că pot fi oferiți și primiți cu degajare, viața ta va începe să reflecte la exterior această schimbare interioară. Dar, dacă persiști într-o mentalitate negativă și în convingeri false despre bani – că sunt ochiul diavolului, că provoacă drame și reprezintă cauza tuturor relelor din viața ta –, poți să fii sigur că această realitate exterioară va reflecta în curând monologul interior.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ken Honda

Data apariției: iunie 2023

Titlu original: Happy Money: The Japanese Art of Making Peace with Your Money

ISBN: 978-630-303-125-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: succes

Ken Honda
Ken Honda
Autor

Expertul în bani și fericire Ken Honda este unul dintre cei mai bine vânduți aut...

vezi autor