TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Îmi iau puterea înapoi 9786303051239
Îmi iau puterea înapoi
Vezi
galerie

Îmi iau puterea înapoi

de Donald M. Epstein, Nathaniel Altman

Id: #431640

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cele 12 etape ale vindecării
 

Descriere produs

Această carte îți oferă o perspectivă fascinantă asupra relației complexe dintre minte, trup și suflet, arătându-ți cum poți aduce mai multă armonie în corpul tău fizic, pornind de la motorul central al ființei umane-creierul.


Vindecă-ți sufletul pentru a-ți vindeca trupul!

 

Acest ghid te va purta dincolo de cărțile tradiționale care îți vorbesc despre vindecare. Dr. Epstein, inventatorul tehnicii revoluționare Network Spinal, te invită să descoperi o perspectivă fascinantă asupra relației complexe dintre minte, trup și suflet, arătându-ți cum poți aduce mai multă armonie în corpul tău fizic, pornind de la motorul central al ființei umane – creierul.

 

Acum e momentul să pornești într-o călătorie către conștientizarea spirituală, care îți arată cum îți poți folosi mintea și gândurile pentru a restabili echilibrul sufletului și al trupului!

 

După ce a observat mii de oameni atât în practica sa de zi cu zi, cât și în cadrul seminariilor susținute, Dr. Epstein a descoperit douăsprezece ritmuri de bază sau etape ale conștiinței umane. Fiecare etapă înseamnă un pas în plus spre vindecare, astfel că, parcurgând cartea, ajungi să te dezbraci de traume, abuzuri sau rușini, ca de o haină mult prea strâmtă.

 

Cele douăsprezece etape te poartă dincolo de simptomele pe care le ai, cercetând cauzele lor. Astfel, vei învăța cum bolile cronice sunt rezultatul afecțiunilor din plan psihic și emoțional, dar și cum relațiile toxice au la rădăcină sentimentele și trăirile reprimate.

 

Această carte îți răspunde la întrebările:

  • De ce mă îmbolnăvesc mereu?
  • De ce mă simt blocat în trecut?
  • De ce nu pot avea o gândire optimistă?
  • De ce sunt stresat chiar și când pare că mă relaxez?
  • De ce mă simt străin de mine?

 

Acum e momentul să întorci privirea către adâncurile inimii tale rănite și să-ți alini sufletul conștientizând durerile trecute!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Donald M. Epstein, Nathaniel Altman

Data apariției: august 2023

ISBN: 9786303051239

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 304

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: fericire, succes, suflet, terapie

 

Opinii editoriale

Ar trebui tradusă în cât mai multe limbi, în beneficiul omenirii!

„Am rămas uimită de puterea aceastei cărți! O abordare holistică grozavă și atât de practică! Nu am citit niciodată multe cărți ca aceasta! Un prieten de-al meu, chiropractician, mi-a spus că această carte ar trebui tradusă în cât mai multe limbi posibil, în beneficiul omenirii!”

Don

Această carte este dovada că ne putem vindeca trup-minte-suflet…

„M-a durut atât de tare când am căzut. Dar am și mutat munții din loc atunci când m-am ridicat... Așa că vă rog din suflet, pe voi, pe cei care cred că e imposibil să-ți schimbi viața. Vă rog să nu-i deranjați pe cei care știu că e posibil! Această carte este dovada că ne putem vindeca trup-minte-suflet.”

Cati

Bolile sunt rezultatul unor energii negative

„Dr. Epstein a împărtășit abordarea sa complet unică și diferită a bolilor, arătându-ne atât de clar care este drumul spre vindecare. Că vorbim de artrită, reumatism, astm, cancer sau boli autoimune – toate sunt rezultatul unor energii negative, acumulate în plan psihic și emoțional. Atunci când începem să vedem corpul ca pe o oglindă a ceea ce s-a întâmplat la nivelul minții, are mult mai mult sens înțelegerea schimbărilor produse în corpul fizic.”

Mary

Stresul se manifestă printr-o boală, de obicei una inflamatorie

„Fiecare cultură are o filosofie proprie a locului în care este stocat stresul. Dr. Epstein ne arată clar că stresul se va manifesta într-o zi printr-o boală, de obicei una inflamatorie. Putem lua pumni de medicamente care să ne țină sub control simptomele, dar nu așa vindecăm cauza. E nevoie de o perspectivă mai largă pentru a vedea care este sursa bolii. La suflet și la minte trebuie să ne uităm înainte de toate!”

Lauren