TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Transformă stresul în energie și poftă de viață 9786303051550
Transformă stresul în energie și poftă de viață
Vezi
galerie

Transformă stresul în energie și poftă de viață

de Dr. Samantha Boardman

Id: #432649

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Simți că stresul profesional, personal, social, te copleșește, că îți petreci mare parte din zi făcând „ceea ce trebuie” și prea puțin din ceea ce îți dorești cu adevărat?

 

Cu acțiuni simple, dar eficiente, poți să redescoperi bucuria fără margini a fiecărei zile și să faci față stresului cotidian cu calm și determinare.

 

O carte recomandată de CNN ⭐ TODAY Show ⭐The New York Times ⭐ People Magazine ⭐ Mind Body Green.

 

O viață de bucurie și de energie pozitivă e mai aproape decât ai crede!

 

Acest ghid practic care te va ajuta să-ți gestionezi mai bine emoțiile negative și să le transformi în putere. Psihiatrul Dr. Samantha Boardman îți arată cum poți găsi energie și forță interioară în stresul cotidian și cum poți transforma zilele aglomerate în zile pline de împlinire.

 

Bazându-se pe cercetări științifice și pe propria experiență clinică, Dr. Boardman dezvăluie strategii practice pentru cultivarea vitalității, a sentimentului revigorant de entuziasm și energie care îți alimentează starea de bine, îți stimulează productivitatea și te ajută să gestionezi obstacolele.

 

Meriți să te bucuri din plin de fiecare zi! Regăsește-ți forța interioară!

 

Această carte este pentru tine dacă:

1. ești suprasolicitat

2. nu mai înduri povara necazurilor mărunte de zi cu zi

3. viața ta e un lung șir de obligații față de alții

4. ești chinuit de gânduri negre

5. ți-ai pierdut bucuria de a trăi

6. simți că nimic din viața ta nu te mai reprezintă

 

Redescoperă-ți energia pozitivă și bucură-te de fiecare moment fericit, alături de cei dragi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Samantha Boardman

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 9786303051550

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: emoții, fericire, încredere

 

Opinii editoriale

„Argumentul cel mai bine construit al lui Boardman este că atenția societății îndreptată în mod prioritar spre preocuparea față de propria persoană face mai mult rău decât bine. Crearea unei comunități, cu prieteni și o familie afectuoasă, sunt cruciale pentru starea de bine, iar concentrarea pe sine poate duce la frământări și, în cele din urmă, depresie.”

Publishers Weekly

„Dacă doriți să trăiți o viață mai împlinită, Samantha Boardman vă oferă exact ideile de care aveți nevoie. Transformă stresul în energie și poftă de viață e parțial un volum de memorii, parțial informație colectată de-a lungul carierei sale de psihiatru și parțial o colecție de date științifice inovatoare. Exvcepțională, plină de căldură și, mai presus de toate, un ghid ușor de aplicat care te conduce spre o viață bine trăită.”

Angela Duckworth, scriitoare

„Dacă ești deprimat, epuizat sau ai o stare generală de slăbiciune, această carte îți oferă o multitudine de idei practice - și chiar dacă ești în cea mai bună etapă a vieții tale, găsești aici o multitudine de note valoroase pentru menținerea nivelului de energie și a stării de bine.”

Adam Grant, autorul bestsellerului Think Again

„Boardman se inspiră din experiența ei clinică și din nenumărate studii pentru a demonstra că secretul găsirii împlinirii nu constă doar în a ne concentra asupra propriilor nevoi, ci în a interacționa cu restul oamenilor și cu lumea. O rețetă binevenită și necesară acum, mai mult decât oricând.”

Arianna Huffington, fondatoare și CEO Thrive Global

„Momentele de revelații profunde, cunoașterea complexității subiectului, umorul ei blând și celebrarea entuziastă a abilității noastre de a realiza schimbări pozitive fac ca această carte să fie o lectură obligatorie pentru orice cititor care caută semnificație și împlinire. E un volum excepțional și necesar, scris cu grație, stil și, mai presus de toate, cu o compasiune într-adevăr emoționantă.”

Andrew Solomon, scriitor

„În această carte profundă, care oferă sfaturi înțelepte și uneori contraintuitive pentru obținerea vitalității și combaterea stresului, Boardman propune o redefinire radicală a ideii de autoterapie, amintindu-ne că forța vitalității vine din orientarea spre lumi mai ample decât a noastră. Aceasta e cartea de care avem cu toții nevoie.”

Sarah Elizabeth Lewis, profesor asociat al Universității Harvard