TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Schimbă-ți creierul în 365 de zile 978-630-305-194-9
Schimbă-ți creierul în 365 de zile
Vezi
galerie

Schimbă-ți creierul în 365 de zile

de Daniel Gregory Amen

Id: #434545

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Practici simple pentru a-ți îmbunătăți sănătatea creierului, memoria, concentrarea, energia, obiceiurile și relațiile
 

Descriere produs

Creierul tău poate funcționa mai bine, începând cu ziua de azi!

Dr. Daniel Amen, un expert în sănătatea creierului și autorul a 12 bestsellere New York Times, condensează 40 de ani de cunoștințe și experiență medicală într-o călătorie zilnică și etapizată de optimizare și vindecare a creierului. Pornind de la ideea că sănătatea creierului, asemenea sănătății fizice, este o practică zilnică de antrenare a agilității și vitezei neuronale, sistemul conceput de Dr. Amen te va ajuta să îți îmbunătățești sănătatea creierului, memoria, concentrarea, energia, obiceiurile și relațiile.

 

Cum ar arăta viața ta dacă ți-ai petrece câteva minute în fiecare zi pe fotoliul celui mai cunoscut specialist în afecțiunile creierului din America?

Dr. Daniel G. Amen, specialist în neurologie clinică și fondatorul Amen Clinics, rețeaua de clinici cu cea mai mare bază de tomografii funcționale ale creierului din lume, îți propune un program terapeutic cu exerciții zilnice de 5-10 minute, care te ajută să îți regenerezi celulele cerebrale și să te îngrijești de sănătatea creierului tău. Prin intermediul celor 365 de eseuri practice vei învăța cum să îți îmbunătățești memoria, concentrarea, starea de spirit și nivelul de energie, dar și cum să îți dezvolți motivația interioară pentru a face față stresului și a deveni cea mai bună versiune a ta.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Daniel Gregory Amen

Traducător: Diana Ciornenschi

Data apariției: februarie 2024

Titlu original: Change Your Brain Every Day

ISBN: 978-630-305-194-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: curiozitate, fericire, încredere

 

Opinii editoriale

Oricine ai fi azi, nu ești varianta ta finală. Până la finalul vieții suntem toți într-o continuă transformare. Toate experiențele din viața noastră — de la conversațiile individuale, la podcasturile pe care le ascultăm și cărțile pe care le citim — dau formă detaliilor microscopice ale creierului. Într-o lume în care totul concurează pentru atenția ta, Daniel Amen vine cu o propunere excelentă: citește câte o singură pagină pe zi din această carte. Vei ajunge să-ți iubești creierul, să înveți cum să ai grijă de el și cum să-l transformi ca să ai o viață mai bună.”

Dragoș Pătraru, jurnalist și specialist în comunicare
Daniel Gregory Amen
Daniel Gregory Amen
Autor

Dr. Daniel G. Amen este specialist în neurologie clinică, psihiatria copilului ş...

vezi autor