TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Darul constelațiilor 9786303051444
Darul constelațiilor
Vezi
galerie

Darul constelațiilor

de Elena Dr. Barbu, Florentina Fântânaru

Id: #432452

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Suflet pierdut, suflet regăsit
 

Descriere produs

Trecutul familiei tale este oglinda care îți permite să descoperi cine ești cu adevărat.

 

Mulți dintre noi ne căutăm fericirea departe de cei care ne-au oferit darul vieții, alegem să ne lăsăm în urmă rădăcinile care ne dor și să ne croim propriul destin. Însă dacă, de fapt, astfel, nu facem decât să ne îndepărtăm de esența noastră și de rănile pe care suntem chemați să le vindecăm în sistemul familial.

 

Față în față cu jurnalista Florentina Fântânaru, Dr. Elena Barbu ne explică de ce iubirea care îmbolnăvește este aceeași cu iubirea care vindecă și de ce fericirea noastră se află la picioarele părinților noștri.

 

Părinţii dăruiesc şi copiii primesc. Viața curge de sus în jos, ca râul spre ocean. Fiecare generație acceptă durerea, înainte de a-și revendica iubirea.

 

Toți aparținem unui sistem familial, cu toate legăturile vizibile și invizibile care ne unesc. Când într-o familie cineva este uitat sau exclus, a avut un destin greu, a trăit o nedreptate sau o iubire neîmplinită, curgerea iubirii de la o generație la alta este oprită și copiii sunt primii care simt efectele acestei schimbări.

 

Dr. Elena Barbu, medic primar în Radiologie-Imagistică Medicală, a observat, în cei 25 de ani de carieră, cum unii copii acceptau mai ușor darul vieții, atunci când acesta venea din partea unor părinți împăcați cu propriile familii și cu destinele lor. Alții, dimpotrivă, se îmbolnăveau și oglindeau durerea și lacrimile neplânse ale predecesorilor lor, atunci când în acea familie avusese loc o tragedie. Întrebările fără răspuns din practica sa medicală au determinat-o pe autoare să caute răspunsuri care au ajuns la sufletul familiei și la loialitățile invizibile din spatele bolilor și al eșecurilor în dragoste și carieră.

 

Într-un dialog revelator cu Florentina Fântânaru, Dr. Elena Barbu dezvăluie cum putem să ne împăcăm cu noi înșine, dincolo de orice judecată, și cum ne putem primi părinții în inimă, bucurându-ne de Viața care a venit prin ei și primind darurile constelațiilor familiale. Această carte te poate ajuta, cu înțelepciune și blândețe, să descurci firele încurcate ale destinului tău.



Alte titluri pentru FlorentinaFântânaru (autor):
Calea vindecării (2023) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Elena Dr. Barbu, Florentina Fântânaru

Data apariției: septembrie 2023

ISBN: 9786303051444

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: destin, fericire, încredere, suflet, familie

Florentina Fântânaru
Florentina Fântânaru
Autor

Florentina Fântânaru este jurnalist și realizator de emisiuni cu 25 de ani de ex...

vezi autor