TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Redefinește fericirea 9786303051840
Redefinește fericirea
Vezi
galerie

Redefinește fericirea

de CY Wakeman

Id: #434325

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să îți liniștești mintea într-o lume haotică
 

Descriere produs

O simplă modificare în gândire poate schimba tot ce crezi tu despre fericire.


Cartea „Redefinește fericirea” te învață cum să nu mai depinzi de stimuli externi pentru a îți găsi fericirea, să nu îți mai faci griji pentru viitor și să realizezi că majoritatea sentimentelor tale negative sunt legate de lucruri care nici măcar nu s-au întâmplat. O lectură plină de practici concrete și povești reale despre cum să renunți la toate celelalte lumi, mai puțin la cea din care faci parte.

 

Când nu găsești niciun motiv de fericire, schimbă perspectiva.

 

Suntem făcuți sa fim fericiți. Și totuși, conform autoarei Cy Wakeman, micile drame cotidiene ne răpesc 2.5 ore de fericire în fiecare zi.

 

Acasă și la locul de muncă, ne irosim energia emoțională cu nemulțumiri mărunte, în loc să privim imaginea în ansamblu și să analizăm sistemul de convingeri care ne face să luăm decizii impulsive.

 

Cy Wakeman, un cercetător în domeniul rezoluției conflictelor la locul de muncă, care a lucrat cu organizații precum Google, Facebook, Uber și NASA, ne învață cum să acceptăm ceea ce nu putem schimba, cum să renunțăm la resentimente și să alegem să trăim fericiți într-o lume imperfectă.

 

În ciuda circumstanțelor schimbătoare, ea ne dovedește că ne putem crea o viață mai simplă, dezvoltându-ne flexibilitatea mentală pentru a face față mai ușor haosului de zi cu zi.

 

Cartea te va ajuta să:

· Îți redefinești libertatea și fericirea

· Îți dezvolți reziliența în fața experiențelor nefericite și să îți conservi energia pentru lucrurile care contează cu adevărat, folosindu-te de exemple și practici concrete

· Evoluezi atât pe plan personal, cât și profesional, fără să fii traumatizat la sfârșitul acestui proces de schimbare

· Înveți să-ți simți emoțiile și să asculți de ele, trăind doar în prezent, fără temeri asociate trecutului sau viitorului

extinde
 

Detalii produs

Autor: CY Wakeman

Traducător: Diana Ciornenschi

Data apariției: ianuarie 2024

ISBN: 9786303051840

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 280

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: fericire, încredere

 

Opinii editoriale

„Îmi place că această carte nu respectă modelul tradițional al cărților de dezvoltare personală. Wakeman este mult mai viscerală, mult mai sinceră, și aceștia sunt exact oamenii pe care i-aș asculta. Cei care admit că au greșit în mod repetat, că au fost loviți de viață și au reușit să se ridice din noroi și să pășească mai departe mai puternici și mai siguri pe ei. Cartea ei a fost o carte impresionantă și ușor de citit.”

Adriana

„Ce am apreciat enorm la Cy Wakeman este sinceritatea cu care a scris despre propriile greutăți - de la cele două divorțuri la creșterea de una singură a patru băieți (sau chiar opt, dacă numărăm și copii vitregi), pierderea locuinței și dificultățile în afaceri. Mulți oameni ar ține aceste lucruri ascunse, dar nu Wakeman. Ea reprezintă un adevărat model de viață.”

Elizabeth

„Cartea te învață cum să vezi viața diferit pentru a-ți spori fericirea zilnică. Cy Wakeman - mamă, proprietar de afaceri - te sfătuiește să renunți la fixația pe care o ai asupra trecutului și viitorului și să te concentrezi pe prezent. Autoarea ne împărtășește în același timp practici utile și povești reale de la alții care învață să fie fericiți în viața lor dezordonată. Cartea mi s-a părut incredibil de utilă în propriile mele eforturi de a trăi o viață mai împlinită, cu recunoștință înainte de orice alt sentiment.”

Literary Redhead