TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Manifestarea 9786066395212
Vezi
galerie

Manifestarea

de Gill Thackray

Id: #431384

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Aliniază-ți scopurile folosind alchimia Universului
 

Descriere produs

Puterea se află în tine!
 

Invită Legea atracției în viața ta și manifestă-ți obiectivele! Gill Thackray, profesoară de mindfulness, coach și psihologă, reunește în cartea Manifestarea instrumentele esențiale de care ai nevoie pentru a-ți crea o mentalitate bazată pe manifestare și pentru a face schimbări semnificative în viața ta.

 

Atinge-ți întregul potențial folosind exercițiile ghidate din carte! Vei găsi soluții pentru orice, de la Metoda 369 și ritualurile legate de Luna plină până la cum să-ți echilibrezi chakrele și să cultivi recunoștința. Fie că te interesează o schimbare în carieră, fie că îți dorești dragoste, pace sau fericire, cartea Manifestarea este secretul succesului tău!

 

Manifestarea nu este ceva nou. Este practicată de mii de ani de către civilizațiile înțelepte din întreaga lume. Când manifești, începi să inviți Legea atracției în viața ta. Începi să recunoști modul în care funcționează Universul – faptul că fiecare dintre noi are potențialul de a-și crea propria realitate.

 

În forma sa cea mai simplă, manifestarea este teoria conform căreia suntem capabili să lucrăm în colaborare cu Universul prin aplicarea unei serii de principii pentru a ne modela lumea. Prin stabilirea intenției de a ne schimba gândurile, sentimentele și acțiunile, devenim arhitecții propriei vieți. Când valorifici practicile de manifestare, creezi condițiile necesare pentru a-ți transforma viața și a crea realitatea pe care ți-o dorești cu adevărat.”

 

Gill Thackray

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gill Thackray

Data apariției: iulie 2023

ISBN: 9786066395212

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

Teme: curaj, identitate, încredere, succes