TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Somawise 978-630-6550-54-8
Somawise
Vezi
galerie

Somawise

de Luke Sniewski

Titlu apărut în colecția Psihopractica la Herald

Id: #431327

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Eliberează-te de gânduri, reconectează-te cu corpul
 

Descriere produs

Corpul poate fi expertul, ghidul și barometrul pentru îmbunătățirea calității oricărui aspect al vieții dacă învățăm cum să-i ascultăm limbajul subtil.

 

Somawise adresează probleme adesea ignorate de societate, precum pornografia, dependența de muncă sau vindecarea traumelor. Într-un limbaj captivant și accesibil autorul, Luke Sniewski ne oferă practici care cultivă și sprijină procesul de reconectare cu corpul, împărtășind propriile sale cercetări despre îngrijirea de sine, compasiunea față de noi înșine, și cum putem să adresăm provocările cu calm și claritate.

 

Cum creez schimbarea autentică? Cum pot avea relații mai armonioase? Cum obțin sănătatea holistică? Toate aceste întrebări necesită o călătorie în corp, unde înveți să te asculți, să te reconectezi și să ai grijă de corp. Cu Somawise, vei porni într-o călătorie de transformare care îți va dezvălui secretele sănătății holistice, ale schimbării autentice și relațiilor armonioase.

 

Într-o lume suprasaturată de soluții rapide și superficiale, cheia schimbării durabile se află în noi. Descoperă înțelepciunea încă neexplorată care te așteaptă atunci când te conectezi la propriul corp. Învață să onorezi semnalele subtile și indiciile din interiorul tău pentru a naviga în viață cu mai multă sănătate, prezență și vitalitate.

• învață să te reglezi și să te redescoperi în mijlocul ritmului alert al vieții cotidiene

• descoperă modalități pentru a te elibera de stres, anxietate și blocaje emoționale cu ajutorul practicilor somatice și al conexiunii cu propriul corp

• învață să te conectezi profund cu corpul tău, să asculți înțelepciunea acestuia și să transformi această conștientizare în acțiuni pozitive și vindecătoare

• descoperă tehnici și exerciții practice care te vor ajuta să îți dezvolți inteligența somatică și să-ți transformi relația cu corpul

 

*

 

„Mixul foarte bine dozat de autodezvăluire, de experiență terapeutică din ambele roluri și ipostaze, de studii și cercetare științifică pentru aceia dintre noi care au nevoie de dovezi face din această carte un ghid excelent pentru unul dintre cele mai grele lucruri pe care ni le putem propune: reconectarea cu corpul, coborârea din minte înapoi în trup.”

Petronela Rotar, psiholog, scriitoare


„Somawise este un ghid de călătorie pentru întâlnirea cu sine. Cerința este ca, înainte de toate, să recunoaștem și să acceptăm ceea ce ni s-a întâmplat nouă și strămoșilor noștri; să înțelegem mecanismele de adaptare și strategiile de supraviețuire pe care le-am folosit pentru a alina durerea emoțională pe care o purtăm înăuntrul nostru; să fim martorii gândurilor și emoțiilor noastre, recunoscând că ele vor trece și că nu sunt totuna cu noi; să ne împrietenim cu corpul și să-i ascultăm mesajele, acordând atenție și curiozitate oricărei neplăceri; să oferim compasiune tuturor părților noastre și tuturor celor pe care le descoperim; să găsim mulțumire în clipa pe care o trăim.”

Fat Dharam Naur, ND

Co-director Compassionate Inquiry, autoarea cărții

The Complete Natural Medicine Guide to Women’s Health

extinde
 

Detalii produs

Autor: Luke Sniewski

Traducător: Vifor Rotar

Prefaţator: Petronela Rotar

Data apariției: august 2023

Titlu original: Somawise: Get out of your head, get into your body

ISBN: 978-630-6550-54-8

EAN-13: 5948417460299

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Herald

Teme: curaj, identitate, încredere

Petronela Rotar
Petronela Rotar
Prefaţator

Petronela Rotar s-a născut în 1977 la Brașov, unde a trăit pînă acum toată viața...

vezi autor