TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Am nevoie de un terapeut? 978-606-38-0805-0
Vezi
galerie

Am nevoie de un terapeut?

de Donna Maria Bottomley

Id: #431376

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să-ţi înţelegi emoţiile şi cum te ajută terapia
 

Descriere produs

Pandemia provocată de COVID-19 a făcut ca sănătatea mintală să fie considerată acum mai importantă ca oricând. Totuși, ideea de a cere ajutorul profesional unui psiholog rămâne pentru mulți dintre noi greu de acceptat şi de pus în practică. Frica de a nu fi considerat de către ceilalţi nebun, slab sau neajutorat, precum și perspectiva de a retrăi anumite traume personale au descurajat multe persoane să meargă la un terapeut.

 

În acest ghid practic, care are la bază unele dintre cele mai recente studii în domeniu, psihoterapeuta Donna Maria Bottomley analizează aceste anxietăţi. Aceasta susţine că terapia ar trebui să fie la fel de uşor de acceptat precum a merge la medicul de familie sau a-ți duce mașina la reparat și în niciun caz ca fiind ultima noastră speranță.

 

Am nevoie de un terapeut? ne oferă soluţiile de care avem nevoie pentru a depăși frica legată nu doar de ceea ce credem că spune despre noi mersul la terapeut, ci și pe cea faţă de propriile noastre emoții. Lucrarea de față aduce în discuție rolul important jucat de senzațiile noastre corporale interne în privința emoțiilor, precum și faptul că putem înțelege mai multe lucruri despre cum ne simțim, observând ceea ce se întâmplă în corpul nostru și îmbinând acest lucru cu practicarea conștientizării.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Donna Maria Bottomley

Traducător: Luiza Mohonea

Data apariției: august 2023

ISBN: 978-606-38-0805-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu

Teme: curaj, emoții, identitate, încredere