TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Principii pentru succes
Principii pentru succes
Vezi
galerie

Principii pentru succes

de Ray Dalio

Id: #422620

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Principii pentru succes / Principles for Success rezumă ideile esențiale din bestsellerul lui Ray Dalio, „Principii” într-un format distractiv și ușor de citit, făcându-le astfel accesibile cititorilor de toate vârstele. Cartea conține elementele cheie ale principiilor neconvenționale care l-au ajutat pe Dalio să devină unul dintre cei mai de succes oameni de pe planetă – și care au fost citite și distribuite de milioane de oameni – conținând în plus și referințe cu privire la cum să îți fixezi obiective, să înveți din propriile greșeli sau cum să colaborezi cu cei din jurul tău pentru a obține rezultate excepționale. Fie că ești deja un fan al ideilor din Principii, fie că le vei descoperi acum pentru întâia oară, acest ghid ilustrat te va ajuta să te bucuri de succes și de viața pe care ți-o dorești.

Pentru cei mai mici dintre cititori, cartea aceasta este doar o altă poveste despre viață așa cum e ea, cu încercări, reușite și eșecuri, cu lucruri pe care le facem bine și cu greșeli, cu momente mai fericite și mai puțin fericite și cu lecții pe care cu toții ar trebui să le învățăm pentru a ne fi mai bine în viitor. 

„Principii pentru succes” vorbește despre cum poți să te bucuri de succes deplin în viață având și respectând anumite principii pe care le vei găsi enunțate pe parcursul cărții. Vei afla astfel că o viață încununată de succes înseamnă să știi ce îți dorești și să încerci să realizezi acele lucruri trecând peste probleme, slăbiciuni și greșelile pe care în mod indubitabil le vei face pe parcurs.

De asemenea, trebuie să fii conștient în fiecare clipă că, cu cât vei urca mai sus, cu atât căderile vor fi mai grele. Dar viața înseamnă și urcușuri și coborâșuri, prin urmare, este cât se poate de firesc să le experimentezi pe ambele. 

Ray Dalio a avut și el căderi de-a lungul timpului, dar le-a depășit. De aceea, îi sfătuiește pe cei mai mici cititori să fie conștienți în fiecare clipă de faptul că viața nu este alcătuită doar din momente frumoase. Căderile sunt inerente acestei călătorii, dar până la urmă sunt necesare, pentru că ne ajută să devenim mai puternici. Cartea le oferă de asemenea celor mai tineri cititori o nouă perspectivă asupra succesului și un set de principii utile care îi vor ajuta să se bucure de viața pe care și-o doresc. 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ray Dalio

Data apariției: ianuarie 2022

Titlu original: Principles for Success

ISBN: 9786069139240

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 560

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: fericire