TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mayo Clinic 978-606-44-1497-7
Vezi
galerie

Id: #431494

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ghidul tău pentru primii ani de viață ai copilului
 

Descriere produs

Fiecare familie este unică, iar medicii de la Mayo Clinic știu asta. Ghidul lor cu informații specializate îți va fi sprijin de-a lungul întregii călătorii din primii ani de viață ai copilului.


Viața de părinte vine cu multe dificultăți și responsabilități, dar și cu bucurii unice. Ghidul Mayo este o călătorie prin această fabuloasă experiență, cu tot ce presupune ea: de la alăptare până la adopție, de la primul zâmbet până la schimbarea scutecelor, de la somnul liniștit, deprinderea vocabularului și siguranța în casă până la stabilirea limitelor, de la boli frecvente până la tratamente, vaccinuri și relația cu tehnologia.

 

Mulțumită unui calendar detaliat pentru fiecare lună, vei afla la ce să te aștepți – sau nu – în privința dezvoltării copilului și ce pași să faci pentru menținerea sănătății lui. În plus, vei găsi rezolvare la dilemele și problemele presante cu care se confruntă tot mai des noua generație de părinți: familia monoparentală, găsirea echilibrului între munca solicitantă și viața personală, gestionarea timpului, pregătirea fratelui sau surorii mai mari pentru primirea nou-născutului, precum și depășirea obstacolelor puse de întârzierea dezvoltării celui mic sau de un potențial diagnostic de tulburare de spectru autist.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Walter J. Cook, Kelsey M. Klaas

Traducător: Diana Botescu

Data apariției: august 2023

Titlu original: Mayo Clinic's Guide to Your Baby’s First Years

ISBN: 978-606-44-1497-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 600

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: fericire, familie

 

Opinii editoriale

„Medicii de la Mayo Clinic au scris un ghid cuprinzător, inteligent și atent structurat, pe înțelesul tuturor: abecedarul oricărui proaspăt părinte!”

Dr. Mihail Pautov

„Printre proaspeții părinți circulă o glumă: „Copiii nu vin cu manual de utilizare.” Și așa este: la ieșirea din spitalți se dau sfaturi, te mai amuzi puțin și apoi gata: ești pe cont propriu. Mayo Clinic. Ghidul tău pentru primii ani de viață ai copilului ar trebui oferit fiecărui proaspăt părinte. Este manualul esențial.”

Rocco Brooks