TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Deficit și Câștig. Ghid pentru fericire, încredere și succes 978-606-44-1454-0
Vezi
galerie

Deficit și Câștig. Ghid pentru fericire, încredere și succes

de Dan Sullivan, Benjamin Hardy

Titlu apărut în colecția Cărţi Cheie la Curtea Veche

Id: #431131

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Oamenii ambițioși tind să fie mai nefericiți, fiindcă trăiesc cu impresia că fericirea va veni odată cu următorul țel atins. Ei nu știu că, de fapt, se află în DEFICIT și că, pentru a-și schimba mentalitatea, trebuie să învețe cum să trăiască în CÂȘTIG.


Dacă ești nefericit, în ciuda succeselor și a realizărilor tale, primul pas ar fi să nu te mai compari cu ceilalți și să nu te mai evaluezi în raport cu trecutul. Fericirea nu trebuie căutată ori obținută, ea este chiar aici, trebuie doar să o descoperi. Află cum să fii mereu în CÂȘTIG, începând chiar de azi!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dan Sullivan, Benjamin Hardy

Traducător: Ruxandra Comşa

Data apariției: august 2023

Titlu original: The Gap and The Gain. The High Achievers’ Guide to Happiness, Confidence and Success

ISBN: 978-606-44-1454-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 264

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: fericire, încredere, succes

 

Opinii editoriale

„O schimbare esențială de paradigmă, valabilă pentru antreprenori, sportivi, lideri, părinți sau cupluri care vor o relație armonioasă. Conținutul cărții pare să se adreseze oricui, și chiar așa și este. Conceptul propus aici îți va schimba percepția asupra tuturor realizărilor, ale tale și ale celorlalți. El face ca fericirea să fie, până la urmă, posibilă.”

Lisa M. Cini

„La nici două minute după ce am început să citesc acest volum, mi-am dat seama că îmi va schimba viața. Scriitura clară și ideile ușor de asimilat te împing înainte cu viteză: nu o să-ți mai vină să o lași din mână până nu o termini. Filozofia DEFICITULUI și CÂȘTIGULUI reprezintă o lecție valoroasă, pe care o poți integra imediat atât în viața profesională, cât și în cea personală, îmbunătățindu-le astfel pe ambele.”

Shane Snow

„O lectură obligatorie pentru toți oamenii de afaceri. O idee foarte simplă, dar cu consecințe deosebit de complexe. M-a ajutat să conștientizez că petrec prea mult timp în DEFICIT, dar și că mulți alții nu își dau seama că au această problemă.”

Nick Sonnenberg

„Iată cartea care m-ar fi scutit de un deceniu de suferință dacă aș fi citit-o înainte să urmăresc orbește ceea ce credeam eu că este succesul. Vă mulțumesc, Dan și Ben, că spuneți adevărul pe care nimeni nu vrea să-l recunoască: anume că, în sine, atingerea obiectivelor nu ne va face fericiți.”

Jeff Goins

„Autorii te provoacă să pui sub semnul întrebării tot ce știai despre ce înseamnă reușita în viață. Aplicând cele două concepte propuse de ei, vei avea rezultate mai bune și, totodată, vei fi mai împlinit. Pregătește-te să fii uluit!”

Alinka Rutkowska

„Succesul fără împlinire reprezintă cel mai mare eșec.”

Dr. Kien Vuu
Dan Sullivan
Dan Sullivan
Autor

Dan Sullivan este cel mai renumit expert la nivel mondial în antreprenoriat, pre...

vezi autor
Benjamin Hardy
Benjamin Hardy
Autor

Dr. Benjamin Hardy este specializat în psihologia organizaţională, autorul unui...

vezi autor