TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lumea văzuta de sus
Vezi
galerie

Lumea văzuta de sus

de Zig Ziglar

Titlu apărut în colecția Cărţi Cheie la Curtea Veche

Id: #424325

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ce faci când succesul nu e de ajuns?
 

Descriere produs

Zig Ziglar și-a dedicat viața misiunii de a-i învăța pe oameni cum să ducă o viață de succes. Mulți își atribuie succesul sfaturilor înțelepte pe care Zig le-a împărtășit în cadrul seminarelor sale percutante sau în timpul înregistrărilor audio captivante.

 

Datorită experienței sale de peste patruzeci de ani în domeniul discursurilor motivaționale, Zig Ziglar identifică cu precizie ceea ce-și doresc oamenii de la viață: sănătate, fericire, o situație materială decentă, siguranță, prieteni, o familie iubitoare, o bază spirituală solidă și, mai presus de toate, speranța într-un viitor mai bun.

 

Pe măsură ce Zig Ziglar aprofundează principiile pe care se clădește o viață încununată de succes, cum ar fi tăria de caracter, integritatea și sensibilitatea, descoperim că putem trăi împăcați cu noi înșine, că putem realiza o mulțime de obiective valoroase datorită aptitudinilor noastre și că putem duce o viață excepțională.

 

Lumea văzută de sus. Ce faci când succesul nu e de ajuns? te va convinge să-ți iei angajamentul de a accede la cea mai bună versiune a ta și te va convinge să-ți dezvolți calitățile de care dispui deja. Vei afla că beneficiezi de resurse nemaipomenite, care te vor ajuta să realizezi tot ce-ți dorești!

 

Efortul depus în mod constant, care se sprijină pe o fundație clădită din tărie de caracter, te va ajuta să obții câteva dintre lucrurile din categoria celor care se pot cumpăra și absolut toate lucrurile care nu se pot cumpăra.” – Zig Ziglar

extinde
 

Detalii produs

Autor: Zig Ziglar

Traducător: Raluca Ionescu

Data apariției: iunie 2022

Titlu original: A View From the Top

ISBN: 978-606-44-1182-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: fericire, succes

Zig Ziglar
Zig Ziglar
Autor

Zig Zig s-a născut pe 6 noiembrie 1926, în Coffee County, Alabama, SUA. A studia...

vezi autor