TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Știința de a vinde
Vezi
galerie

Știința de a vinde

de Napoleon Hill, Napoleon Hill & Associates

Titlu apărut în colecția Cărţi Cheie la Curtea Veche

Id: #419021

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Napoleon Hill a fost unul dintre părinții fondatori ai literaturii motivaționale, iar volumele lui s-au vândut, de-a lungul timpului, în milioane de exemplare. Așadar, nu e de mirare că adepții lui s-au hotărât să îi ducă mai departe opera. Bazându-se pe textele sale, publicate sau nu anterior, membri ai organizației Napoleon Hill Associates au captat, cu o fidelitate remarcabilă, esența filozofiei succesului pe care a dezvoltat-o maestrul lor.


Rezultatele efortului lui Napoleon Hill și al membrilor organizației Napoleon Hill Associates sunt cuprinse în această carte, o sinteză a celor mai valoroase idei practice ale lui Napoleon Hill cu privire la știința vânzării. Și nu este vorba aici doar despre comercializarea unor bunuri materiale, ci și despre a-ți vinde înzestrările și cunoștințele. Vei învăța din paginile ei cum să îți valorifici personalitatea apelând la strategiile de promovare și la arta negocierii folosite de specialiștii în vânzări, vei afla ce calități trebuie să cultivi și îți vei dezvolta aptitudinile de a influența gândirea cumpărătorului.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Napoleon Hill, Napoleon Hill & Associates

Traducător: Alina Iacob

Data apariției: decembrie 2021

Titlu original: Napoleon’s Hill Science of Successful Selling

ISBN: 9786064410696

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 136

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: succes

Editura: Curtea Veche

 

Opinii editoriale

Napoleon Hill a fost unul dintre cei mai influenți gânditori americani și continuă să aibă un impact enorm chiar și în zilele noastre.

Forbes

Mi-e frică să mă gândesc ce aș fi devenit sau unde aș fi ajuns în viață dacă nu aș fi cunoscut filozofia lui Napoleon Hill. Mi-a schimbat radical traiectoria.

Og Mandino

Realizarea enormă a lui Hill constă în oamenii pe care i-a învățat să trăiască vieți pe care nu le-au crezut niciodată posibile.

Success Magazine
Napoleon Hill
Napoleon Hill
Autor

Napoleon Hill (1883‑1970) a fost un celebru autor american de cărţi motivaţional...

vezi autor