TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Atașamentul anxios 978-606-44-1534-9
Vezi
galerie

Atașamentul anxios

de Jessica Baum

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #433263

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Cum să nu mai depinzi de celălalt
 

Descriere produs

Pe înțelesul tuturor, cartea scrisă de Jessica Baum dezvăluie cauzele profunde aleatașamentului anxios, care deseori își are rădăcinile în copilărie și în legăturile cu părinții.

 

Ți se întâmplă să-ți spionezi partenerul pe rețelele de socializare? Vorbești în permanență cu prietenii despre el și despre relația voastră? Dacă nu-ți răspunde la mesaje, intri în panică? În cazul în care răspunsul tău la aceste întrebări e afirmativ, s-ar putea să suferi de atașament anxios.


Bazându-se pe noile descoperiri din neuroștiințe, autoarea arată cum ne putem modifica rețelele neuronale care ne țin prizonieri într-un anumit tipar de gândire și comportament, astfel încât să avem relații trainice și armonioase. Urmându-i sfaturile și făcând exercițiile propuse de ea, îți vei schimbav iața începând chiar de azi, devenind mai sigur de tine.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jessica Baum

Traducător: Ioana Manolache

Data apariției: noiembrie 2023

Titlu original: Anxiously Attached. Becoming More Secure in Life and Love

ISBN: 978-606-44-1534-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: emoții, libertate, stres, conflict, iubire, cuplu

 

Opinii editoriale

„O carte lucidă și foarte practică.”

Sunday Times

„O voce caldă se face auzită dintre aceste pagini, făcându-ne atenți la ceea ce e mai important în legăturile cu ceilalți. Scrisă într-un stil agreabil, cartea ne învață cum să nu ne mai pierdem în atașament și să revenim la noi înșine. Este utilă pentru oricine vrea să-și recâștige independența și să-și construiască o relație bazată pe dragoste adevărată.”

Albert Wong

„O carte esențială pentru toți cei aflați în relații care le sporesc anxietatea. În porții egale de elemente științifice și lucruri spuse din suflet, te îndrumă pas cu pas spre legături profunde, în care există susținere reciprocă. O lectură extraordinară pentru ambii parteneri!”

Bonnie Badenoch

„Jessica Baum se implică total în ceea ce face, iar acest volum este un cadou nemaipomenit pentru adevăratul tău eu. Iubirea de sine este fundamentul unei vieți împlinite și echilibrate. Dragi cititori, această carte e o adevărată desfătare.”

„Într-o lume a promisiunilor fără conținut, Baum a scris o carte care îți garantează rezultatele. Te conduce într-o călătorie în care vei descoperi de ce ești afectat de nesiguranță în relații și îți oferă instrumentele necesare pentru a-ți rezolva problemele și pentru a-ți crea un viitor plin de sens.”

Dr. Paul L. Hokemeyer

„Cartea scrisă de Jessica Baum e o gură de aer proaspăt. Printr-o abordare care îmbină cunoștințele clinice cu spiritualitatea, ea te ajută să distingi nuanțele relațiilor din epoca modernă și îți arată calea realistă către vindecarea interioară.”

James McCrae
Jessica Baum
Jessica Baum
Autor

Jessica Baum este fondatoarea Relationship Institute of Palm Beach, care oferă t...

vezi autor