TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Introvertitul la întâlnire 978-606-44-1507-3
Vezi
galerie

Introvertitul la întâlnire

de Courtney Geter

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #432788

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Un ghid practic
 

Descriere produs

Fii tu însuți și bucură-te de iubire și de relații sănătoase!

 

Poate crezi că doar personalitățile extrovertite au succes în căutarea unui partener. Nimic mai fals: dacă ești introvertit nu înseamnă că nu poți avea o relație romantică. Trebuie doar să înveți să-ți folosești calitățile în avantajul tău.

 

Vei descoperi în această carte metode care te vor ajuta să îți cunoști și să îți valorifici resursele, pentru a crea legături romantice armonioase.

 

Ce este introversiunea?

Vei afla care sunt trăsăturile introvertitului și ce puncte forte are. Vei înțelege de ce se confruntă cu anumite probleme și vei ști cum să combați prejudecățile legate de acest tip de personalitate.

 

Studii de caz

Scenariile prezentate îți vor demonstra că este posibil să-ți folosești calitățile de introvertit pentru a te descurca în diverse situații sociale.

 

Strategii pentru succes

Cartea conține tehnici de comunicare și de conectare în cuplu, de la sugestii despre locurile în care să-ți dai întâlnire cu cineva până la exemple de conversații. Sfaturile sunt utile și pentru interacțiunile online.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Courtney Geter

Traducător: Maria-Cristina Drăgulin

Data apariției: septembrie 2023

Titlu original: The Introvert’s Guide to Dating. How to Leverage Your Unique Strenghts to Connect and Find Love

ISBN: 978-606-44-1507-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: curaj, emoții, iubire

 

Opinii editoriale

„Dacă ești introvertit și simți că doar alții au succes la întâlnirile romantice, atunci această carte este exact ce căutai. Indiferent de obstacolele cu care te confrunți în viața amoroasă, vei înțelege că nu ești singur și că există modalități de a le depăși. Courtney Geter îți arată cum.”

Gordon Shippey

„După ce vor termina de citit acest volum, introvertiții se vor bucura de cine la lumina lumânărilor și de plimbări lungi pe plajă alături de partenerii lor. Ghidul captivant al lui Geter este plin de informații utile care-i vor ajuta să fie ei înșiși chiar și în timpul celei mai introvertite întâlniri romantice.”

Kristen Lilla

„Există speranță pentru toți introvertiții singuri aflați în căutarea iubirii. Pentru a o găsi și pentru a-și descoperi sufletul pereche, trebuie să abordeze problema dintr-o perspectivă nouă. Strategiile unei experte în relații îi vor susține în timpul explorării acestei lumi uneori înspăimântătoare a întâlnirilor romantice, fără să fie nevoiți să-și ascundă adevărata personalitate.”

Lindsay Tigar

„Pentru introvertiții care încearcă să supraviețuiască într-o lume extrovertită.”

Jennifer Del Russo