TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Ron Lieber
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Ron Lieber este o autoritate în materie de finanțe personale. Lieber realizează o rubrică permanentă găzduită de publicația New York Times intitulată „Your Money / Banii tăi” încă din 2008. Înainte de a scrie pentru New York Times, a avut o rubrică de finanțe personale pentru publicația The Wall Street Journal intitulată „Green Thumb / Degetul mare verde”.

Prima carte publicată de Lieber se intitulează Taking Time Off: Inspiring Stories of Students Who Enjoyed Successful Breaks from College and How You Can Plan Your Own / Pauza de studii: Povestiri înălțătoare ale unor studenți care s-au bucurat de pauze reușite de la facultate și cum o poți planifica pe a ta, și a fost scrisă împreună cu Colin Hall. Cartea a devenit bestseller New York Times în 1996.

Lieber este și autorul Upstart Start­-Ups, o carte pentru tinerii antreprenori, fiind de asemenea coautorul unei cărți ghid despre cele mai bune joburi entry-level din America. Lieber trăiește în Brooklyn împreună cu soția și cele două fiice ale sale, fiind de asemenea unul dintre autorii postărilor pe blogul pentru părinți Motherlode, de pe nytimes.com.

Ron vorbește frecvent în școli și grupuri de comunitare despre creșterea și educarea copiilor, despre bani și valori.