TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mâncare: Ce naiba ar trebui să mănânc?
Vezi
galerie

Mâncare: Ce naiba ar trebui să mănânc?

de Mark Hyman

Id: #422619

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

*Disclaimer: Rezultatele difera de la persoana la persoana, iar rezultatele nu sunt garantate.


Mâncare: Ce naiba ar trebui să mănânc? / Food: What the Heck Should I Eat? de Mark Hyman este un ghid care te va inspira să faci alegeri sănătoase în viitor în materie de alimentație. Cartea îți pune la dispoziție cele mai noi și mai interesante informații științifice cu privire la alimente, dar mai ales la ingredientele pe care le conțin acestea, pentru a  te ajuta să faci diferența între adevărata mâncare și non-mâncare, sau așa-zisa Frankenmâncare care se găsește astăzi în comerțul de pretutindeni și care este plină de antisubstanțe nutritive, care pot mai degrabă să ne îmbolnăvească, decât să ne hrănească și să ne mențină sănătoși. 

Cartea va fi pentru tine ca o continuă revelație, pentru că îți va arăta pas cu pas ce înseamnă cu adevărat mâncarea pe care obișnuiești să o consumi, pentru sănătatea ta și a copiilor tăi. De fapt, citind această carte vei reînvăța pur și simplu să mănânci, pentru că, este de părere Mark Hyman, mâncarea trebuie să însemne mult mai mult decât hrană. Este medicament, informație, pentru că controlează efectiv aproape toate funcțiile corpului și minții umane. În plus, mâncarea: 

„conectează aproape tot ceea ce contează în viața noastră. Mâncarea ne conectează între noi și pe noi cu propriul corp; poate să ne revigoreze sănătatea, să aducă familiile împreună, să reconstituie comunități pline de viață, să îmbunătățească economia și mediul, să reducă poluarea, să-i ajute pe copiii noștri să ia note mai bune și să evite tulburările alimentare, obezitatea și abuzul de medicamente; mâncarea poate chiar să reducă sărăcia, violența, criminalitatea și sinuciderea.”

Dar cum putem să facem diferența între adevărata mâncare și așa zisa mâncare, în condițiile în care de foarte multe ori ne este aproape imposibil să descifrăm etichetele complicate și derutante de pe alimente?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mark Hyman

Data apariției: martie 2022

Titlu original: Food: What the Heck Should I Eat?

ISBN: 9786069139042

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 550

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon