TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Regele Americii (Vol. 3)
Vezi
galerie

Regele Americii (Vol. 3)

de Sierra Simone

Id: #427961

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Se spune că fiecare erou are un defect fatal, un păcat ascuns, un punct slab care îi amenință viitorul. Păcatele lui Ash au fost dezvăluite, iar defectele îl împing la un pas de tragedie. Punctul său slab: iubirea pentru prințul și regina sa, o iubire arzătoare care cere sacrificii și care îi consumă pe toți. Iubirea a fost dintotdeauna sfârșitul poveștii celor trei. Dar ar putea fi și sfârșitul lor.

 

Ash a reușit să își transforme întreaga viață: de la un orfan care a crescut în sărăcie a ajuns cel mai puternic om de pe pământ. Și acum are din nou onoarea de a candida pentru președinția Statelor Unite ale Americii. Prima dată l-a avut pe cel mai bun prieten și iubit alături. De această dată este contracandidatul lui.

 

În ultimul volum din seria Camelot, Sierra Simone ne delectează cu o intrigă politică captivantă, ne surprinde cu dezvăluiri șocante și ne emoționează cu un final complet neașteptat. Influențele arthuriene sunt din ce în ce mai vizibile, trădările și șantajul decid destinul personajelor, iar magia devine parte din poveste.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sierra Simone

Traducător: Maria Ilaria Dosei

Data apariției: decembrie 2021

Titlu original: American King (American Queen #3)

ISBN: 9786069700228

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 528

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: destin, iubire, trădare

Sierra Simone
Sierra Simone
Autor

Sierra Simone este una dintre cele mai bine vândute autoare de profil din SUA, d...

vezi autor