TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dragoste și alte cuvinte 9786303051253
Dragoste și alte cuvinte
Vezi
galerie

Dragoste și alte cuvinte

de Christina Lauren

Id: #432083

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Bestseller internaţional


Eşti pregătită pentru o poveste tandră și delicată despre prietenie și prima dragoste, despre pierdere dureroasă și despre găsirea sufletului pereche? Ești pregătită pentru o carte care-ți deschide inima?

 

Nimeni nu-ți va încălzi sufletul ca Christina Lauren, duetul de autoare care a cucerit publicul de romance contemporan cu peste 20 de cărți bestsellere New York Times.

 

Ştii că eşti îndrăgostit când nu poţi să adormi pentru că, în sfârşit, realitatea e mai frumoasă decât visurile tale.”

 

Macy şi Elliot iubesc jocurile de cuvinte. Dar când inimile încep să vorbească, singurul cuvânt important rămâne dragostea.

 

Macy Sorensen are o viaţă ordonată şi programată până în cel mai mic amănunt şi totul pare să fie minunat: ture îndelungate, în care se implică plină de entuziasm în calitate de medic pediatru rezident, o relaţie previzibilă cu un bărbat matur, stabil financiar, ieşiri agreabile la cafea cu prietenele şi un sentiment general de armonie.

 

Și totuşi, nu aceasta e viaţa după care tânjește inima ei.

 

Într-o zi, îl întâlneşte din întâmplare pe Elliot Petropoulos. Prima ei iubire. Singura ei iubire. Apoi, tot universul pe care şi l-a construit cu atâta grijă se dizolvă treptat.

 

Pe când erau adolescenţi, Macy şi Elliot au fost cei mai buni prieteni. Ani în şir, el a fost lumea ei. El a consolat-o după ce mama ei a murit de cancer. El a ajutat-o să descopere farmecul jocurilor de cuvinte şi magia primului sărut. Şi tot el a trădat-o în modul cel mai sfâşietor cu putinţă.

 

Va exista o a doua şansă pentru Macy şi Elliot? Vor reuși ei să găsească acele cuvinte care au puterea să-i aducă înapoi împreună?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Christina Lauren

Traducător: Cornelia Marinescu

Data apariției: august 2023

ISBN: 9786303051253

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: iubire, moarte, prietenie, trădare

 

Opinii editoriale

„O poveste tandră a primei iubiri, a dragostei mature şi a oamenilor care ne schimbă în cele mai bune moduri posibile.”

Washington Independent Review of Books

„Christina Lauren descrie emoțiile dulci-amărui ale iubirii pierdute cu o limpezime sfâșietoare și oferă o poveste înălțătoare a vindecării emoționale, atât de necesară la nivel individual, dar și romantic.”

Entertainment Weekly

„Christina Lauren a atins un nou apogeu, cu un limbaj sfâşietor şi plin de speranţă care evocă deopotrivă vârtejul dezlănţuit al adolescenţei şi alegerile dificile ale vârstei adulte. Dragoste şi alte cuvinte întreţese trecutul şi prezentul într-o poveste emoţionantă care te va face să declari că ai un cuvânt preferat: DRAGOSTEA.”

Amy E. Reichert, scriitoare

Dragoste și alte cuvinte e un triumf; genul de carte care te face să empatizezi profund cu personajele atât de bine construite, încât aproape că uiți că sunt fictive. Vei fi impresionat de suferința, de bucuria, de atracția și de carisma întrețesută în relația damnată dintre Macy și Elliot. În timp ce povestea evoluează - și intercalează cu măiestrie trecutul și prezentul - vei râde, vei plânge și vei spera ca Macy și Elliot să se regăsească. O lectură minunată, de la început și până la final.”

Kristin Harmel, scriitoare

„Cu limbaj autentic şi intrigă bine construită, această poveste de iubire adolescentină timidă se transformă treptat într-o aventură adultă sigură de sine.”

Kirkus Reviews

„Christina Lauren ne oferă o imagine unică a evoluţiei unei iubiri.”

Associated Press
Christina Lauren
Christina Lauren
Autor

Christina Lauren este pseudonimul literar al autoarelor Christina Hobbs şi Laure...

vezi autor