TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Adevărul te sfâșie (Vol. 2) 9786303051659
Adevărul te sfâșie (Vol. 2)
Vezi
galerie

Adevărul te sfâșie (Vol. 2)

de Bianca P. Florentina

Id: #433947

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Synn a fost prea mult timp prizonierul propriilor gânduri, luptându-se cu demonii trecutului pentru a face față fiecărui nou răsărit. În mijlocul infernului, a întâlnit-o pe Ea, singura fată alături de care ar putea clădi un viitor într-o lume fără garanții… o lume care se scufundă în apele întunecate și reci ale imaginației sale.

 

Hazel știe că El, băiatul cu geacă de piele și cicatrici ascunse de cerneală neagră, poate să îi distrugă tot progresul la clinica de reabilitare a tinerilor cu comportament deviant, Cavarty Hope. Dar libertatea nu înseamnă întotdeauna salvare... și nici captivitatea nu înseamnă suferință, când atingerea lui o readuce la viață.

 

Synn și-a oferit 365 de zile pentru a găsi un sens în dezordinea din mintea lui. Acum că timpul este pe terminate, Hazel se luptă să îi dovedească băiatului pe care îl iubește că inimile lor bat cu aceeași intensitate, chiar dacă bat în contratimp… Când o singură alegere este de ajuns pentru a nărui totul, va deveni ea lumina din întunericul lui sau la final vor alege să se stingă împreună?

 

„Cititul m-a scos din întunericul care îmi devenise de mult prea mult timp casă. Scrisul mi-a salvat viața și a înviat în mine speranța, a devenit lumina din întunericul meu. Acum, poveștile pe care le scriu îmi poartă demonii pe care i-am ucis în mine.”

BIANCA P. FLORENTINA

extinde
 

Detalii produs

Autor: Bianca P. Florentina

Data apariției: decembrie 2023

ISBN: 9786303051659

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 464

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: conflict, iubire