TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Zedekiah (Vol. 2)
Vezi
galerie

Zedekiah (Vol. 2)

de Dama de Treflă

Id: #429558

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pentru Zedekiah Markov, iubirea este doar un alt punct pe lista nesfârșită a lucrurilor care dor. În viața lui, iubirea și dezamăgirea au fost întotdeauna inseparabile, motiv pentru care a ales să stea la distanță de orice om care l-ar fi putut face să mai simtă ceva. Așa au apărut și regulile după care își conduce viața.

 

Zed nu vorbește despre trecut.

 

Zed nu vorbește despre ce simte, pentru că tot ce simte este durere.

 

Zed nu ezită când trebuie să pună punct unei relații, pentru că despărțirile dor mai puțin decât amânarea inevitabilului.

 

Dar toate regulile se schimbă brusc atunci când o întâlnește pe Zaylee. Ea vede mai mult decât ar vrea el să arate, pentru că e încăpățânată și are felul acela minunat de a ademeni și, în același timp, de a se lăsa ademenită în jocurile lui.

 

În bezna vieții lui, ea răsare ca o stea. Dar stelele care îți luminează calea te pot arde dacă te apropii prea mult de ele...

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dama de Treflă

Data apariției: aprilie 2023

ISBN: 9786303050898

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: conflict, iubire

 

Opinii editoriale

„Am fost captivată de povestea acestei serii încă de la început, am fost prinsă în paginile cărților fără să știu dacă voi avea o cale de scăpare, fără să știu ce va aduce sfârșitul. Am intrat de bună voie într-o cutie întunecată fără să știu ce se află în interior,iar surpriza a fost una de proporții.”

Cris

„Nu am avut niciodată << a comfort book>> dar acum sigur am, pentru că Zed și Zaylee m-au făcut să văd lumea din atât de multe perspective, m-au făcut să înțeleg lucruri pe care nici nu știam că trebuie să le înțeleg, m-au ajutat să simt ce nu știam cum se simte.”

Andra

„Pot spune că iubesc seria asta de nota 10! Sunt o împătimită a genului romance, însă puține dintre cărțile citite îmi ajung cu putere la suflet. Această nouă serie mi-a răscolit sentimentele și m-a făcut să înțeleg cât de chinuitoare poate fi dragostea, acest sentiment care ar trebui să fie atât de frumos și liniștitor.”

Erika
 Dama de Treflă
Dama de Treflă
Autor

„Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul...

vezi autor