TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Rebela (Vol. 2) 9786303051154
Vezi
galerie

Rebela (Vol. 2)

de Elle Kennedy

Id: #431150

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Academia Sandover își redeschide porțile pentru încă o aventură plină de dramă, iubire și suspans, de la autoarea seriilor fenomen Off-Campus și Avalon Bay.


Casey Tresscott simte că viața ei nu îi mai aparține. Zilele îi sunt marcate de bârfele și răutățile colegilor de liceu, în timp ce noaptea, fragmente din ziua accidentului îi invadează visele. Până și precauțiile bine intenționate ale familiei îi dau senzația că este făcută din sticlă, gata să se sfărâme în orice moment. Singura persoană care nu o tratează ca pe un copil este Fenn, cel mai popular băiat din campus, care are mulți prieteni și chiar mai multe cuceriri.

 

Fenn poate transforma fiecare lacrimă a lui Casey într-un zâmbet, dar prietenia lor este pe cât de fascinantă, pe atât de periculoasă, deoarece el ascunde un secret. Iar Casey este sătulă de șoapte și uși încuiate.  

 

Hotărâtă să își ia destinul în propriile mâini, Casey se dezice de reputația de fată cuminte ‒ îşi confruntă agresorii și caută pe cont propriu răspunsuri în legătură cu noaptea în care aproape a murit.

 

Dar oare este pregătită pentru ce va descoperi? Și, la final, va mai fi Casey aceeași fată cuminte de care s-a îndrăgostit Fenn?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Elle Kennedy

Traducător: Elena Macoviciuc

Data apariției: iulie 2023

Titlu original: Rogue (Prep #2)

ISBN: 9786303051154

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 416

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: iubire

Elle Kennedy
Elle Kennedy
Autor

Autoare de bestselleruri New York Times, USA Today și Wall Street Journal, Elle...

vezi autor