TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Pe tărâmul morții 9786303051093
Pe tărâmul morții
Vezi
galerie

Pe tărâmul morții

de Ayana Gray

Id: #432090

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Continuarea indelung asteptata a bestsellerului New York Times, In inima junglei de Ayana Gray, Pe taramul mortii propune noi aventuri palpitante pentru cei doi eroi, Koffi si Ekon, separati de aceasta data de magia necrutatoare a lui Fedu, zeul morţii.

 

După o aventură plină de peripeţii și cu consecinţe imprevizibile în inima junglei, Ekon şi Koffi sunt despărţiţi de magia necruţătoare a lui Fedu, Zeul Morţii.

 

Îi separă ape adânci, o ceaţă mortală şi atracţia faţă de noi companioni întâlniţi pe drum.

 

Vor reuşi să se reîntâlnească?

 

În această continuare îndelung aşteptată a bestsellerului New York Times În inima junglei, Koffi își explorează puterile și învață să-și controleze magia, iar Ekon parcurge o călătorie inițiatică impresionantă. Se pregătesc să-l înfrunte pe zeul morții.

 

După ce a promis să-şi folosească magia pentru a-l sluji pe Fedu, nemilosul zeu al morţii, Koffi devine prizonieră în Thornkeep - un castel somptuos cu grădini încântătoare. Ea şi mulţi alţi tineri daraja (magicieni) sunt izolaţi acolo de o ceaţă mortală care îi împiedică să evadeze.

 

Şi totuşi, Koffi se simte ademenită de o chemare misterioasă din adâncul ceţii, unde o aşteaptă alte provocări, aparent de neînvins. Iar, în curând, ea înțelege că în miezul acestor provocări ar putea fi cheia libertăţii ei și a înfrângerii zeului morții.

 

În timp ce Koffi învaţă să-şi mânuiască forţa nimicitoare şi vindecătoare, Ekon e hotărât să ajungă la Thornkeep şi să o salveze. Vânat de Fiii Celor Șase, tânărul e silit să intre în alianţe noi, dificile, pentru a evada din Lkossa şi a-şi lăsa în urmă vechea viață.

 

Cu fiecare zi, el se apropie tot mai mult de tărâmul morţii, dar şi de un adevăr ascuns despre sine, care i-ar putea schimba destinul.

 

Există ceva mai puternic decât moartea?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ayana Gray

Data apariției: august 2023

ISBN: 9786303051093

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: adevăr, aventură, destin, libertate, magie, moarte

 

Opinii editoriale

„Bine construită şi captivantă... În inima junglei şi Pe tărâmul morții sunt lecturi irezistibile care fascinează cititorii tineri, în special fanii unor filme ca Pantera neagră şi Jocurile foamei.

The Atlanta Journal-Constitution

„Acest al doilea volum excelent aprofundează aceste personaje principale minunat realizate și te face să-ți dorești mai multe povești din acest univers.”

BuzzFeed

„Aptitudinea lui Gray de a construi o lume complexă şi plină de nuanţe rămâne un atu al scriiturii ei, iar continuarea se adânceşte şi mai mult în istoria şi moştenirea oraşului Lkossa şi a regatului înconjurător.”

Paste Magazine

„Gray se întoarce la universul ei captivant de bestii, secrete şi zei răzbunători în acest al doilea roman, dezvăluind un univers şi mai extins. Cititorii care s-au pierdut cu uşurinţă în povestea lui Koffi şi a lui Ekon vor devora continuarea călătoriei lor. Un succesor incitant care te pregăteşte de o a treia carte explozivă.”

Booklist

„Scrierea lui Gray echilibrează mize mari cu o voce narativă puternică, în timp ce-şi extinde distribuţia personajelor. Moştenirea culturală, discriminarea rasială şi anihilarea influenţează evoluţia lui Ekon şi a lui Koffi, iar cititorii pot contura uşor similitudini cu Mişcarea pentru drepturile cetăţeneşti din SUA.”

School Library Journal

„O carte complexă şi plină de forţă.”

O, The Oprah Magazine